Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Marc Marquez συνεχίζει εντατικά το πρόγραμμα αποθεραπείας του έπειτα από την 4η επέμβαση που Στο τέλος Αυγούστου θα γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ο Marquez στη σέλα της μοτοσικλέτας του.έκανε πριν από μερικούς μήνες στις ΗΠΑ. Ο Ισπανός της Repsol Honda έχει ξεκινήσει προπόνηση για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και κάποιες ασκήσεις στο χέρι του για να βελτιώσει την κινητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναβάτης της Repsol Honda, σε βίντεο το οποίο ετοίμασε η ομάδα του εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την επιστροφή του στη δράση, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει το επόμενο ραντεβού με τους γιατρούς προκειμένου να καθοριστεί το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Ο Marquez πάντως θα δώσει το παρόν στο Αυστριακό GP, όπου θα συναντηθεί ξανά με τους ανθρώπους της ομάδας και θα συζητήσει την εξέλιξη της μοτοσικλέτας, αλλά δεν θα οδηγήσει την μοτοσικλέτα του!

Ο Marquez δήλωσε ευχαριστημένος στο βίντεο της Honda: «Σταδιακά αισθάνομαι καλύτερα και το κόκαλο θεραπεύεται με τον σωστό τρόπο. Αυτά είναι τα καλύτερα νέα για εμάς. Βρισκόμαστε ακόμα σε φάση αποθεραπείας. Δουλεύω σκληρά στον τομέα της φυσικής κατάστασης για να είμαι έτοιμος. Στο τέλος Αυγούστου έχουμε ακόμα μια εξέταση από τους γιατρούς. Από εκεί και έπειτα θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα στην αποθεραπεία και θα αρχίσουμε να πιέζουμε στο να χτίσουμε ξανά τους μύες. Είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν θέλω να πω πολλά για τον χρόνο επιστροφής μου μέχρι να δούμε τις εξετάσεις. Δεν είναι η στιγμή να πιέσουμε τις καταστάσεις. Δεν μπορώ να κάνω άλλη επέμβαση. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή πήγε καλά, αλλά αυτές είναι σκέψεις που έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο της Repsol Honda για την πρόοδο του Marc Marquez.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης