Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η φετινή χρονιά στο MotoGP εκτός από το ενδιαφέρον μέσα στην πίστα, υπάρχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον Από το χιουμοριστικό βίντεο μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Aprilia έχει ήδη συμφωνήσει με τον Aleix Espargaro.εκτός πίστας, στον τομέα των μεταγραφών. Πολλοί αναβάτες ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και η πρόσφατη ανακοίνωση απόσυρσης της Suzuki από το πρωτάθλημα έφερε ακόμα περισσότερες επιλογές για τις ομάδες και τα εργοστάσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Aprilia έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το αν ο Aleix Espargaro θα μείνει στην ομάδα. Ο Ισπανός φέτος κάνει εκπληκτική δουλειά στη σέλα της RS-GP και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τρία βάθρα και μια νίκη στο ενεργητικό του. Εκτός από αυτό, σε εκείνον οφείλεται μεγάλο μέρος της ανταγωνιστικότητας της μοτοσικλέτας από το Noale, κάτι που σημαίνει ότι η Aprilia έχει σχεδόν χρέος να κρατήσει στις τάξεις της τον Ισπανό.

Αναβάτες MotoGP και πιλότοι Formula 1.

Ο Aleix Espargaro έχει εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά του με την πορεία των συνομιλιών με την Aprilia για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρχίσει να «παίζουν» με το θέμα κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει βρεθεί ήδη η χρυσή τομή στη σχέση των δύο πλευρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στιγμή που ο Alonso βάζει την υπογραφή του.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Aprilia (@aprilia)

 

Πρόσφατα, οι αναβάτες της ομάδας Aprilia MotoGP Aleix Espargaro και Maverick Vinales συναντήθηκαν με τους οδηγούς της ομάδας Alpine Formula 1, Fernando Alonso και Esteban Ocon για προπόνηση με καρτ και mini-bikes. Εκεί, εμφανίστηκε ο Massimo Rivola, επικεφαλής της Aprilia Racing, με ένα ψεύτικο συμβόλαιο έτοιμο να το υπογράψει ο Espargaro. Ο Ισπανός όμως δεν δέχτηκε και ο Rivola στράφηκε στον Fernando Alonso ο οποίος βάζει την υπογραφή του στο «συμβόλαιο». Φυσικά, όλα αυτά ήταν μέρος μιας χιουμοριστικής στιγμής των ανθρώπων της Aprilia για να δώσουν μια πιο χαλαρή διάσταση στις διαπραγματεύσεις με τον Espargaro.

Alonso και Espargaro με Mini Bikes!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Rossi εισβάλλει στον κόσμο του Metaverse

Marc Marquez και Honda σε κρίση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης