Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η μεγάλη γιορτή της Ducati – το World Ducati Week – έχει ξεκινήσει καθώς στην πίστα του Misano από την Χιλιάδες φίλοι της Ducati πλημμύρισαν την πίστα του Misano για το φετινό WDW.Παρασκευή 22 Ιουλίου, οι φίλοι της ιταλικής μάρκας απολαμβάνουν μια σπουδαία εκδήλωση. Μουσική, events, αναβάτες MotoGP, αγωνιστικές και πρωτότυπες μοτοσικλέτες, πάρτι και πολλά ακόμα έχουν γεμίσει τις ημέρες όλων και έχουν ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επίκεντρο του τριημέρου WDW ήταν φυσικά ο Αγώνας των Πρωταθλητών που διοργάνωσε η Ducati. Όλοι οι αναβάτες της Ducati στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, μαζί με τους κορυφαίους αγωνιζόμενους στα πρωταθλήματα του κόσμου βγήκαν στην πίστα για έναν αγώνα γεμάτο διασκέδαση, αλλά και κόντρες. Οι περισσότεροι αναβάτες (15) είχαν στη διάθεσή τους την Panigale V4, ενώ υπήρχε και μικρότερη κατηγορία με Panigale V2 (5) και είχαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν αγώνα 8 γύρων.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Pecco Bagnaia ο οποίος δεν είχε αντίπαλο σημειώνοντας και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Luca Marini, αφήνοντας πίσω του τον Marco Bezzecchi. Πρώτος μη Ιταλός αναβάτης ήταν ο Jack Miller στην 4η θέση με τους Enea Bastianini και Jorge Martin να κλείνουν την εξάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα του WDW στο παρακάτω βίντεο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης