Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πλήρη αγωνιστική ομάδα θα κατέβει τη φετινή περίοδο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας η Kosmocar – EKO Ducati Team και θα δώσει το παρών στην κορυφαία κατηγορία Formula Extreme.

Οδηγός της ομάδας ο 9 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Σάκης Συνιώρης, ο οποίος θα τρέξει με Ducati Panigale και στόχο να φτάσει τους 10 τίτλους στον συγκεκριμένο θεσμό.

Ο Σάκης Συνιώρης θα τρέξει φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύητας μοτοσικλετών με Ducati...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στόχος το.. 10ο
Μιλώντας για τη νέα του ομάδα ο Σάκης Συνιώρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με πολύ μεγάλη χαρά ξεκινώ την αγωνιστική χρονιά του 2016 με την αναμφισβήτητα καλύτερη ομάδα στη χώρα μας. Η Ducati Πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα τον Απρίλιο δηλώνει ο Σάκης Σινιώρης…Panigale  είναι μια μοτοσικλέτα που μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που την είδα στους αγώνες των Superbike και πιστεύω ότι θα καταφέρω να αξιοποιήσω τις μεγάλες δυνατότητές της και να τη φέρω στην κορυφή.

»Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου στη διεκδίκηση του 10ου πρωταθλήματος, έχοντας πίσω μου μια τόσο σπουδαία ομάδα. Έχω δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης τον χειμώνα και δεν βλέπω την ώρα για τις πρώτες δοκιμές, ώστε τον Απρίλιο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στον πρώτο αγώνα». 

Η Ducati είμαι μία πολύ οργανωμένη ομάδα εντός και εκτός πίστας...

Νίκη σε κάθε αγώνα
Από τη μεριά του, ο Team Manager Γιάννης Μυτιληνάκης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον Σάκη Συνιώρη που έχει γράψει μια σημαντική ιστορία στον χώρο των Ξεκάθαρος είναι ο φετινός στόχος της Ducati…ελληνικών αγώνων ταχύτητας. Οι οδηγικές ικανότητες του Σάκη, ο επαγγελματισμός και η προσήλωσή του στην επίτευξη του στόχου είναι τα στοιχεία που μαζί με την υψηλού επιπέδου προετοιμασία και οργάνωση της ομάδας μας πιστεύουμε ότι θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

» Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: η διεκδίκηση της νίκης και του βάθρου σε κάθε αγώνα και τελικά η κατάκτηση του τίτλου για το 2016, πάντα σε συνδυασμό με την άψογη παρουσία μας στον χώρο των Paddocks».

Για να ενημερώνεστε σχετικά με τις δραστηριότητες της Kosmocar – EKO Ducati Team πατήστε ΕΔΩ

H Ducati στοχεύει στην κορυφή...
Ο Σάκης Συνιώρης (στη μέση) είχε πραγματοποιήσει παλαιότερα δοκιμές με Ducati...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης