Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Γιάννης Περιστεράς, εκτός από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300 δεν χάνει τηνO Περιστεράς οδηγεί για την ομάδα ProGP με Yamaha R3 στο WSSP300. ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και τις τεχνικές του σε άλλα πρωταθλήματος. Εκτός από το Ελληνικό Πρωτάθλημα, ο 16χρονος αναβάτης συμμετέχει στο πολύ ανταγωνιστικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα το οποίο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πίστα των Σερρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας αναβάτης πήρε μέρος στην κατηγορία Supersport 600 με μια Yamaha R6 και με τη βοήθεια των ελαστικών της Dunlop κατάφερε να σημειώσει τον 3ο καλύτερο χρόνο και να ανέβει στο βάθρο στην πρώτη του συμμετοχή. Νικητής του αγώνα ήταν ο Michail Florov με Yamaha R6, ενώ τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Άλεξ Παπαγεωργίου επίσης με Yamaha.

Επιτυχημένο ντεμπούτο για τον Περιστερά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Η Dunlop κυριάρχησε σε όλες τις κατηγορίες έχοντας ως αιχμή του δόρατος τα σλικ KR και τα χαραγμέναΣτο WSSP300 ο Περιστεράς χρησιμοποιεί ελαστικά της Pirelli. D213GP. Στην κατηγορία των Superbikes ο νικητής Martin Choy χρησιμοποίησε Dunlop KR στην BMW M1000RR του, ενώ στην κατηγορία Open ο νικητής Γιάννης Κλαδογένης χρησιμοποίησε επίσης τα Dunlop D213GP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Περιστεράς εκθείασε τα ελαστικά της Dunlop: «Ήταν ωραίο να βλέπεις πάρα πολλές συμμετοχές, λόγω της συνύπαρξης του Βαλκανικού με το Πανελλήνιο και η ομάδα της Peristeras Tyres ήταν εκεί για να δώσει όποια βοήθεια χρειαζόταν κάθε ένας Αγωνιζόμενος. Η απόδοση των Dunlop ήταν φοβερή και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις νίκες αλλά και τους χρόνους που πέτυχαν οι οδηγοί μας».

Με Yamaha R6...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυνατός αγώνας για τον Περιστερά στο Misano

Ντεμπούτο του Περιστερά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης