Eμφατικά τα λόγια του Michael Dunlop μετά την επιβλητική του εμφάνιση στο φετινό Isle of Man, όπου στη σέλα μιας Suzuki GSX-R 1000 κατέκτησε την πρώτη θέση στην πλέον πρεστιζάτη κατηγορία Senior TT. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα σκληρός και έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρ’ όλα αυτά ο νικητής κατάφερε με μια μέση ωριαία που ξεπερνούσε τα 213(!) χλμ/ώρα και μετά από εβδομήντα λεπτά αγώνα να βρεθεί μπροστά από τους Peter Hickman και Dean Harrison.

Ο ίδιος ο Dunlop δήλωσε πως η μοτοσυκλέτα του δεν έχασε ποτέ το ρυθμό της και πως όλη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα. Είπε επίσης πως θα μπορούσε να είχε πάει πιο γρήγορα, αλλά αυτό που προείχε ήταν ο τερματισμός και η 15η προσωπική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία. Δεν παρέλειψε βέβαια να ανανεώσει το ραντεβού του με τον αγώνα για το 2018, ευελπιστώντας να κάνει 16 τις νίκες του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να κάνετε έναν γύρο μαζί με τον κ. Dunlop στο νησί του Μαν. Πάρτε βαθιά ανάσα και καλή διασκέδαση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης