Ασταμάτητος ο Παναγιώτης Κουζής

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 15:48
Ασταμάτητος ο Παναγιώτης Κουζής
Ο Παναγιώτης Κουζής κατέκτησε το 16ο του Ελληνικό Πρωτάθλημα και μίλησε στο Monster Energy για τη χρονιά που πέρασε, τις εμπειρίες του στο εξωτερικό, τα μελλοντικά του σχέδια και πολλά άλλα...Γεια σου Παναγιώτη, κέρδισες για 16η φορά το Ελληνικό Πρωτάθλημα! Ήταν πιο δύσκολο ή πιο εύκολο από τις άλλες φορές;

Κάθε φορά είναι ξεχωριστή, γιατί έχει τις καλές και τις κακές του στιγμές το κάθε πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα του 2018 αναμενόταν δύσκολο, με δυνατό τον ανταγωνισμό και τους αθλητές προετοιμασμένους για όλες τις δυσκολίες των πιστών. Γενικά δεν μπορείς να λες ότι ένα πρωτάθλημα είναι εύκολο, γιατί αποτελείται από 7 αγώνες, άρα 14 σκέλη στα οποία πρέπει να δώσεις το 110% των δυνατοτήτων σου. Ένα στοιχείο ακόμα που παίζει ίσως και τον σημαντικότερο ρόλο ώστε να νικήσεις είναι η «ΤΥΧΗ»!Πες μας για έναν αγώνα που σε ταλαιπώρησε πιο πολύ.

Συνήθως όλοι οι αγώνες με ταλαιπωρούν και αυτό οφείλεται στις πολλές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει. Οι υποχρεώσεις είναι οι μαθητές μου που πρέπει να τους συμβουλεύω-βοηθάω, ώστε να είναι και αυτοί έτοιμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα.


Διάβασε τη συνέχεια της συνέντευξης, στο coremag.gr!
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 16:13