Αν είσαι fan του free riding, των whips και του extreme τρόπου ζωής σαν αυτόν που κάνει ο Axell Hodges και οι φίλοι του, όπως ο Twitch, τότε η σειρά του στο youtube “Day By Slay” θα σου αρέσει σίγουρα! Θα καταγράφει την ημέρα του από την στιγμή που ξυπνάει, μέχρι την στιγμή που κοιμάται.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν.
O Axell “Slay” Hodges έχει πολλά ταλέντα, ενώ είναι γνωστός στo motocross και στο supercross, όπως και για τις εντυπωσιακές του ικανότητες στο freestyle motocross. Ο 21χρονος έχει κερδίσει χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο από το 2016 που έκανε το ντεμπούτο του στα X Games στο Austin. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Day by Slay #1 είναι μια μέρα προπόνησης στην οποία τον συνοδεύει ο πατέρας του, Phillip Hodges. Ο πατέρας του είναι ιδρυτής του Fenderbench. Ο Axell καβαλάει το Kawasaki KX 450 του 2019.

Στο Day by Slay #2 βρίσκει τον Twitch και προπονούνται. Η μέρα του Axell ξεκινά από τη Fitzland, μια από τις καλύτερες FMX πίστες στη Νότια Καλιφόρνια. Εκεί βρίσκει τους Tyler Bereman, Jeremy “Twitch” Stenberg και Jimmy Fitzpatrick.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μέρα του τελειώνει στo bike park του Pat Casey. Το σπίτι του Pat Casey είναι ο παράδεισος για τον ίδιο αλλά και για τους λάτρεις του bmx dirt – έχει φτιάξει ένα super bike park στην αυλή του σπιτιού του. Οι bmx riders στο βίντεο: Colin Varanyak, Pat Casey, Antonio Chavez, Kevin Peraza, Jacob Bailey.

Στο Day by Slay #3 o Axell Hodges συμμετέχει στο Calgary Stampede 2018 του Monster Energy. Όμως θα βάλει και την στολή του Twitch και θα τρέξει δύο φορές στον αγώνα.

Δείτε τα 3 βίντεο “Day by Slay” στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης