H αυθεντική Vespa είναι μία, αλλά η γοητεία της είναι τέτοια, που ήταν αδύνατο να μην τη δούμε και με τα λογότυπα άλλη εταιρείας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ινδική LML φαίνεται πως αντέγραψε τη διαχρονική Vespa και το αποτέλεσμα θα λέγαμε πως βρίσκεται πολύ κοντά στο original.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαμηλή τιμή…
Η LML Star, όπως ονομάζεται, διατίθεται εδώ και λίγους μήνες στην ελληνική αγορά, σε ποικιλία χρωμάτων αλλά και κινητήρων. Αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση σε τιμή αρκετά χαμηλή, καθώς ξεκινά από τα 1.950 ευρώ. Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι με 125, 150 και 200 κ.εκ., ενώ υπάρχει και επιλογή με αυτόματο κιβώτιο CVT. Από εκεί και πέρα, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την έκδοση Art αλλά και την Bicolor (δίχρωμο) και, φυσικά, να φτιάξει τη μοτοσικλέτα που αυτός επιθυμεί. Συνολικά υπάρχουν 100 συνδυασμοί χρωμάτων.

Εκδόσεις – κινητήρες

Η LML Star συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση, έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και είναι διαχρονική. Να σημειώσουμε ότι η κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται στα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Η τετράχρονη έκδοση (υπάρχει και δίχρονη) των 125 κ.εκ. αποδίδει 8 ίππους, αυτή των 150 κ.εκ. 9,4 ίππους, ενώ αυτή με τον κινητήρα των 200 κ.εκ. αποδίδει 12 ίππους. Στην περίπτωση με το χειροκίνητο κιβώτιο οι σχέσεις είναι τέσσερις, ενώ υπάρχει και εναλλακτικά αυτόματο CVT. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, ενώ το βάρος αγγίζει τα 122 κιλά (έκδοση 200 κ.εκ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις μοτοσικλέτες LML εισάγει και διανέμει η εταιρεία Hellinmoto. Αν ενδιαφέρεστε να τη δείτε από κοντά ή να πραγματοποιήσετε ένα test ride, ισχύει το τηλέφωνο 210 5911536.

 

Με τέτοια σχεδίαση είναι σίγουρο πως δεν θα περάσει απαρατήρητη από τις γυναίκες…

Η LML Star διατίθεται σε 100 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων…

Διακόπτες στο τιμόνι…

Και άλλοι διακόπτες…

Χώρος για μικροαντικείμενα…


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης