Ένα από τα πιο επιβλητικά scooter που κυκλοφορούν είναι το TMAX της Yamaha, το οποίο διακρίνεται για την άνεση και την πολύ καλή οδική συμπεριφορά στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο. Πλέον το TMAX άλλαξε και η ανανεωμένη έκδοσή του είναι ακόμα πιο δυνατή και με καλύτερες επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, η εξέλιξη του ιαπωνικού mega scooter ξεκινά με έναν νέο τετράχρονο, υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο, κινητήρα 530 κ.εκ.. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το νέο αυτό μηχανικό σύνολο αποδίδει εξαιρετικά ισχυρή ροπή στις χαμηλές έως μεσαίες ταχύτητες, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση της επιτάχυνσης. Άξιο αναφοράς είναι και το μεγαλύτερο πίσω δισκόφρενο των 282 χιλ. αλλά και το διπλό εμπρός δισκόφρενο που εξασφαλίζουν πιο αποτελεσματικό φρενάρισμα. Να σημειώσουμε ότι η έκδοση ABS είναι διαθέσιμη για ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά το φρενάρισμα και είναι σίγουρο ότι θα σας βγάλει… ασπροπρόσωπους, όταν χρειαστεί να φρενάρετε σε μία δύσκολη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πίνακας οργάνων του νέου TMAX

Το νέο Yamaha TMAX θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους αντιπροσώπους της εταιρείας ανά την Ελλάδα από τις αρχές Μαρτίου και σε 3 επιλογές χρωμάτων: γκρι (Sonic Grey), μαύρο (Midnight Black), και λευκό (Competition White). Η τιμή του ξεκινά από τα 10.990 ευρώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε για να δείτε εικόνες από το νέο Yamaha TMAX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης