Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία δώρισε 18 μοτοσυκλέτες CF Moto 650 MT στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τελετή Παράδοσης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στον Προβλήτα Νο 1 του Λιμένα Θεσσαλονίκης παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχου Χρήστου Μπουλούμπαση, του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνο Λιάγκο και εκπροσώπων της Muvus AE (αντιπροσωπείας των CFMOTO στην Ελλάδα).

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, επεσήμανε: «Η πολύτιμη και ανιδιοτελής προσφορά της ΟΛΘ Α.Ε., 18 νέων, σύγχρονων δίκυκλων μηχανών ενισχύει και αναβαθμίζει τη λειτουργική και επιχειρησιακή δυναμική της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης. Σας διαβεβαιώνουμε πως η χρήση και η αξιοποίηση των δίκυκλων μηχανών CFMOTO 650MT, που προσφέρονται από την ΟΛΘ Α.Ε. στην Ελληνική Αστυνομία θα μετατραπεί σε προσφορά προς την κοινωνία και τον πολίτη ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, δήλωσε: «Πρόθεσή μας είναι οι 18 καινούριες, πλήρως εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες που παραδίδονται σήμερα από την ΟΛΘ Α.Ε. να συνδράμουν στην ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενδυναμώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της πόλης. Με την πρωτοβουλία αυτή, εκφράζουμε έμπρακτα τις ευχαριστίες και τη συμπαράσταση μας προς τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που υπηρετούν αδιάκοπα το κοινωνικό σύνολο με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση.»

Σε εκδήλωση που ακολούθησε προσφέρθηκε επίσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μία ακόμη μοτοσυκλέτα CFMOTO 800ΜΤ Touring ως ευγενική χορηγία της MUVUS A.E. για να τιμηθεί η έναρξη της συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης