Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Repsol και η Honda έφτασαν σε μια νέα συμφωνία που επεκτείνει μια συνεργασία που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1995, κάτι που σημαίνει ότι ο Marc Marquez – και ο νέος ομόσταυλός του, Joan Mir – θα αγωνιστούν με τα γνωστά χρώματα της Repsol για τις επόμενες δύο σεζόν.

Χωρίς Παγκόσμιο Τίτλο από τον τραυματισμό του Marquez στο χέρι στις αρχές του 2020, “ο στόχος από το 2023 και μετά είναι ξεκάθαρος: να γίνω ξανά ο καλύτερος στο MotoGP”, ανέφερε μια δήλωση της ομάδας.

Η Repsol θα αρχίσει επίσης να προετοιμάζεται για τη σεζόν του 2024, όταν τα καύσιμα MotoGP θα πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά 40% προερχόμενα από μη ορυκτές πηγές, αυξάνοντας αυτό το ποσοστό στο 100% μέχρι το 2027.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Koji Watanabe, Πρόεδρος της Honda Racing Corporation, δήλωσε: “Μας φέρνει μεγάλη υπερηφάνεια που συνεχίζουμε για άλλη μια φορά τη συνεργασία μας με την Repsol, επεκτείνοντας μια μακρά και γόνιμη σχέση”.

“Δεν εργαζόμαστε απλώς ως χορηγός και κατασκευαστής. είμαστε μια αληθινή ομάδα με βαθύ επίπεδο τεχνικής συνεργασίας. Με τις επερχόμενες αλλαγές στους κανονισμούς καυσίμων, η ύπαρξη ενός συνεργάτη όπως η Repsol είναι καθοριστική. Για άλλη μια φορά, θα εργαστούμε μαζί τους για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση και αποτελέσματα”.

“Μαζί γιορτάσαμε καλές μέρες και συνεργαστήκαμε για να ξεπεράσουμε τις άσχημες – παραμένουμε έντονα συγκεντρωμένοι στην επιστροφή στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε το σημείο αναφοράς στους τομείς της τεχνολογίας και του ανταγωνισμού”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης