Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας ολοκληρώσει μια γόνιμη διήμερη δοκιμή στο Misano και συνεxίζοντας την εντατική προπόνηση στο σπίτι, ο Marc Marquez και η Repsol Honda Team έχουν ορίσει την ημερομηνία για την επιστροφή του: το Grand Prix της Αραγονίας. 

110 ημέρες αφότου αγωνίστηκε για τελευταία φορά με μοτοσυκλέτα MotoGP στο Ιταλικό Grand Prix στις 29 Μαΐου, ο Marc Marquez θα επιστρέψει στους αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο στο MotorLand Aragon. Από τότε που υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη τέταρτη επέμβαση στο δεξί βραχιόνιο οστό, ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ακολούθησε τις αυστηρές οδηγίες της ιατρικής του ομάδας προκειμένου να διευκολύνει την πλήρη ανάρρωση.

Μετά από πολυάριθμους ελέγχους, διαβουλεύσεις και εξετάσεις, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ικανοποιημένοι με την ανάρρωση και ο Marc Marquez θα κάνει τώρα το επόμενο βήμα στην αποκατάστασή του – επιστρέφοντας στους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στόχος για το Σαββατοκύριακο θα είναι να συνεχιστεί η βελτίωση της φυσικής κατάστασης του Marquez και η αξιολόγηση της απόδοσής του κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου και ενός αγώνα Grand Prix. Γεννημένος στην Cervera, η MotorLand Aragon μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί ως εντός έδρας αγώνας για τον Marquez και οι οπαδοί της πατρίδας του ανέκαθεν βοηθούσαν στην ενίσχυση της απόδοσής του στην πίστα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης