Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Royal Enfield Hellas ανακοίνωσε ότι η νέα Super Meteor 650 θα είναι διαθέσιμη στο Δίκτυο της Royal Enfield στην Ελλάδα από τα μέσα Φεβρουαρίου 2023 σε τιμή κάτω από 8.000€!

Το νέο cruiser της Royal Enfield που κυκλοφορεί το 2023, επέτειο των 121 ετών του εργοστασίου, είναι εξοπλισμένο με τον δικύλινδρο Euro 5 κινητήρα 650 twin που εδώ έχει βελτιστοποιηθεί για ταξίδια και ένα νέο πλαίσιο που έχει αναπτυχθεί με στόχο την άνεση στην οδήγηση σε ανοικτούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θέση οδήγησης είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες διαφοροποίησης κάθε cruiser και η Super Meteor 650 έχει τα μαρσπιέ αναβάτη τοποθετημένα μπροστά, χαμηλή σέλα και μεγάλο τιμόνι που τα οποία  προσφέρουν μια θέση οδήγησης που είναι χαλαρή και άνετη.

Το ολοκαίνουργιο πλαίσιο, σχεδιασμένο από την Harris Performance, βοηθάει στη διατήρηση του κέντρου βάρους χαμηλά, στην σταθερότητα στις μεγάλες ταχύτητες προσφέροντας παράλληλα και ευελιξία.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει LED προβολείς και υπερσύγχρονο σύστημα πλοήγησης TBT που σε συνδυασμό με τα επανασχεδιασμένα καλύμματα κινητήρα και το κορυφαίο φινίρισμα τραβούν την προσοχή.

Super Meteor 650

Η Super Meteor 650 είναι η παραλλαγή solo tourer και θα διατίθεται σε πέντε χρωματισμούς – Astral Black, Astral Blue, Astral Green, Interstellar Grey και Interstellar Green.

Super Meteor 650 Tourer

Η Super Meteor 650 Tourer είναι η παραλλαγή grand tourer και θα είναι διαθέσιμη σε Celestial Red και Celestial Blue.

Η μοτοσυκλέτα υποστηρίζεται από μια πλήρη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ που συμπληρώνουν τις δυνατότητες τουρισμού της.

Η νέα Super Meteor 650 έχει 3 Χρόνια εγγύηση που συνδυάζεται με δωρεάν Οδική Βοήθεια επίσης για 3 Χρόνια.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης