Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο Lincolnshire Wolds Vintage Hill Climb συγκέντρωσε περίπου 6.000 ευρώ για την αντικαρκινική εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες αγαθοεργίες μέσα και γύρω από την πόλη Lincs του Louth.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου σε απόσταση αναπνοής από το Cadwell Park, διοργανώθηκε από τον τοπικό Ροταριανό Όμιλο και είδε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα – ακόμα και ένα τρίτροχο – όλα κατασκευασμένα μεταξύ 1912 και 1939 να οδηγούν στην πίστα δρόμου των 12,8 χιλιομέτρων στο χωριό Scamblesby.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή όταν η πρώτη μοτοσυκλέτα έφυγε από τη γραμμή εκκίνησης”, είπε ο πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου του Louth, Alan Curtis.

Οι ντόπιοι και οι ενθουσιώδες  οπαδοί κατέκλησαν την εκδήλωση, με τον ιδιοκτήτη της γης, Steve Hunt, να ανοίγει τις “πόρτες” του χωρίς χρέωση για την επίδειξη των οχημάτων, τους πάγκους με το φαγητό, τη ζωντανή μουσική και το paddock των αγωνιζόμενων.

“Οι χωρικοί ήταν απολύτως υπέροχοι”, συνέχισε ο Curtis. “Ήταν τόσο υποστηρικτικοί και ζουν πολύ κοντά στο Cadwell Park, οπότε είπαν ότι ο θόρυβος δεν ήταν πρόβλημα και ότι ήταν στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουν την εκδήλωση”.

Παράλληλα με τις μοτοσυκλέτες στο λόφο, η εκδήλωση φιλοξενούσε επίσης συγκροτήματα και πωλητές τροφίμων, καθώς και μια “έκθεση” δίτροχων και τετράτροχων οχημάτων από τα προπολεμικά έως τα σύγχρονα μηχανήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης