Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι διαθέσιμες μονάδες της αριθμημένης και περιορισμένης έκδοσης 630 + 63 μοτοσυκλετών της Ducati Streetfighter V4 Lamborghini πωλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Το νέο μοντέλο είναι αποτέλεσμα μίας ακόμα συνεργασίας της Ducati και της Lamborghini, η οποία ήταν και ο βασικός πρωταγωνιστής του πρώτου επεισοδίου της διαδικτυακής σειράς Ducati World Premiere.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσυκλέτα αποκαλύφθηκε ζωντανά από τον Pecco Bagnaia στη πίστα του Misano World Circuit Marco Simoncelli, ανοίγοντας ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο για τους Ducatisti, που είδαν τον Bagnaia να θριαμβεύει στο Grand Prix του San Marino and Riviera di Rimini, κατακτώντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. 

 

Ο Francesco Milicia, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων & After Sales της Ducati δήλωσε: “Η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini είναι ένα μοναδικό επίτευγμα, ικανό να εκφράσει έναν ακραίο συνδυασμό σπορ οδήγησης, ελκυστικής εμφάνισης και σπανιότητας. Από το πρώτο σκίτσο πιστέψαμε ότι αυτή η μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να γίνει συλλεκτική. Και η αντίδραση του κοινού που βρέθηκε στο Misano, όταν την αποκάλυψε ο Pecco Bagnaia, μας έδωσε την βεβαιότητα ότι έτσι θα γίνει. Οι παραδόσεις της θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2023 και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους Ducatisti που ήδη παρήγγειλαν αυτή την απίστευτα όμορφη μοτοσυκλέτα”.

 

Στο κανάλι της Ducati στο YouTube υπάρχει ένα πολύ όμορφο βίντεο της νέας Ducati Streetfighter V4 Lamborghini μαζί με την Lamborghini Huracán STO, καθώς και μία συνέντευξη με τους Διευθυντές του Centro Stile Ducati, Andrea Ferraresi και του Centro Stile Lamborghini, Mitja Borkert, οι οποίοι μας αποκαλύπτουν τα σχέδια για την δημιουργία και την ανάπτυξη αυτής της συναρπαστικής και μοναδικής μοτοσυκλέτας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης