Έπειτα από απουσία εννέα ετών, το μεγαλύτερο γεγονός που αφορά στους δύο τροχούς επιστρέφει επί ελληνικού εδάφους. Οι μεγαλύτερες εταιρείες και εκθέτες – αντιπρόσωποι θα συμμετάσχουν στην Έκθεση Μοτοσικλέτας, που θα διεξαχθεί στο Κέντρο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Αγ. Κοσμά από τις 20 έως τις 24 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλα τα νέα μοντέλα, με το περίπτερο της KTM να αποτελεί σημείο αναφοράς. Η πορτοκαλί φίρμα θα παρουσιάσει στην έκθεση τη RC16, τα «τερατώδη» Duke, τη σειρά Adventure και την απόλυτη «Factory Edition» motocross.

Περισσότερες από 10 μοτοσικλέτες της ΚΤΜ κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας, με την αγωνιστική του MotoGP, τις Super Duke R, 125 Duke, 390 Duke, Super Duke GT, 250 SX-F Factory Edition και την ηλεκτροκίνητη FREERIDE E-SM να κλέβουν την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι λάτρεις των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν από κοντά την κορυφαία «Ready To Race» τεχνολογία της ΚΤΜ, τα μοναδικά αξεσουάρ και ρούχα από τις σειρές Powerparts και Powerwear.  

Οι ώρες για το κοινό είναι οι εξής:

Καθημερινές: 14.00 έως 21.00
Σαββατοκύριακο: 10.00 έως 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 5€
Παιδιά κάτω των 10 ετών: Δωρεάν

Εισιτήρια πωλούνται αποκλειστικά στα ταμεία της Έκθεσης, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας αυτής.

Τόπος: Δυτικό Αεροδρόμιο – Κέντρο Ξιφασκίας


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης