Τη νέα RC 390 Cup παρουσίασε η ΚΤΜ η οποία θα χρησιμοποιηθεί την επόμενη χρονιά στο “ADAC Junior Cup powered by KTM”. Πρόκειται για μία μοτοσικλέτα που θα δώσει την ευκαιρία σε νέους οδηγούς να διαπρέψουν και να διακριθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωτοπόρος της Moto3 Luis Salom, ο Πρόεδρος της ADAC Sports Hermann Tomczyk, ο CEO της Dorna Carmelo Ezpeleta και ο επικεφαλής της KTM Motorsports Pit Beier

Ο πρωταρχικός στόχος εξέλιξης του πλήρως ντυμένου με φέρινγκ RC 390 Cup, ήταν να δημιουργήσει οικονομικούς αγώνες για νέους αναβάτες με τη μέγιστη δυνατή αγωνιστική προοπτική. Με κινητήρα 375 κ.εκ. τέσσερις βαλβίδες, υγρόψυξη, δύο αντλίες λαδιού, ψεκασμός Dellorto – είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του μονοκύλινδρου, τετράχρονου κινητήρα αποδίδει 38 ίππους και είναι έτοιμο να δουλέψει υπερωρίες στην άσφαλτο χωρίς προβλήματα. Για να ταιριάξει με το αεροδυναμικά εξελιγμένο φέρινγκ, το RC 390 Cup έρχεται με υψηλής ποιότητας πλαίσιο μαζί με το τυπικό χαλύβδινο χωροδικτύωμα. Το ελαφρύ, συγκολλημένο από robot πλαίσιο συνδυάζει ακρίβεια στο χειρισμό και τέλεια σταθερότητα σε κάθε ταχύτητα. Η στιβαρή κατασκευή είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα στην περίπτωση που η μοτοσικλέτα έρθει σε επαφή με το οδόστρωμα.

Υψηλής ποιότητας στοιχεία ανάρτησης, εξελίχθηκαν μαζί με την WP Suspension και παράλληλα υπάρχουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων, συμπληρώνοντας την αγωνιστική μοτοσικλέτα των… πιτσιρικάδων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα KTM RC 390 Cup

H αγωνιστική μοτοσικλέτα των… πιτσιρικάδων!


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης