Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Arc Motorcycles, Mark Truman, αποκάλυψε τα σχέδια για μια ταχύτερη έκδοση, δύο ταχυτήτων. του ultra-premium ηλεκτρικού Vector, μαζί με ένα νέο μονομπλόκ πλαίσιο που θα δημιουργήσει δύο έξτρα off road μοντέλα για το 2024.

Τα νέα έρχονται τον ίδιο μήνα που η εταιρεία από το Coventry θα παραδώσει τα πρώτα της Vectors, έχοντας ολοκληρώσει τις τελικές δοκιμές με τον πρώην αναβάτη των BSB και των MotoGP, James Ellison.

“Ήταν το αποκορύφωμα μιας τεράστιας προσπάθειας και μιας τρομερά σκληρής δουλειάς και σίγουρα θα έχουμε μια μικρή γιορτή όταν φέρουμε αυτές τις πρώτες μοτοσυκλέτες στους πελάτες”, είπε ο Truman στο MCN αυτή την εβδομάδα. “Οι δύο πρώτες μοτοσυκλέτες θα παραδοθούν τον Σεπτέμβριο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


“Οι κύριες προκλήσεις ήταν η νομοθεσία και η διασφάλιση της συμμόρφωσης των μοτοσυκλετών. Τώρα που αυτό έγινε, είμαστε απίστευτα ευχαριστημένοι”.

Με απαιτούμενο χρόνο φόρτισης 40 λεπτά, και 115,4 ίππους, ο Truman παραδέχεται ότι η παροχή των επιθυμητών χαρακτηριστικών για τη μοτοσυκλέτα ήταν μια πρόκληση.

“Αν κάποιος μου είχε πει στην αρχή της διαδικασίας πόσα σκαμπανεβάσματα θα είχε, μπορεί να το είχα σκεφτεί δύο φορές!”.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 17 παραγγελίες για την Vector, τις οποίες η Arc σχεδιάζει να παραδώσει πριν τα Χριστούγεννα. Η πρώτη μοτοσυκλέτα πηγαίνει στις ΗΠΑ, με άλλους πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κροατία, την Ολλανδία και όχι μόνο.


Η ομάδα ασχολείται επίσης με τα επόμενα τρία μοντέλα της, με τον Truman να επιβεβαιώνει: “Ξεκινάμε ήδη να εργαζόμαστε για τις μοτοσυκλέτες δύο, τρία και τέσσερα. Πρόκειται να αναπτύξουμε μια supersport έκδοση της Vector, η οποία θα είναι δύο ταχυτήτων για υψηλότερη τελική ταχύτητα και καλύτερη επιτάχυνση και θα είναι εφοδιασμένη με πλήρες φέρινγκ”.

“Και η ανάπτυξη της τρίτης και της τέταρτης μοτοσυκλέτας – αναπτύσσουμε ένα νέο μονομπλόκ πλαίσιο που θα οδηγήσει σε τουλάχιστον δύο μοτοσυκλέτες. Αυτές θα είναι μοτοσυκλέτες με δυνατότητα off road. Φαντάζομαι ότι η έκδοση supersport θα είναι έτοιμη του χρόνου. Και οι περισσότερο off road μοτοσυκλέτες το 2024”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης