Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Malaguti μπορεί να μην είναι καθόλου γνωστή εκτός Ιταλίας, αλλά η εταιρεία έχει αρκετά πλούσια ιστορία στον κόσμο των ποδηλάτων, των σκούτερ και των μοτοσυκλετών. Μετά από μια αρκετά πρόσφατη συνεργασία με την Zongshen-Piaggio στην Κίνα, η Malaguti επέστρεψε στην ευρωπαϊκή αγορά, με νέες και συναρπαστικές μικρές μοτοσυκλέτες ειδικά σχεδιασμένες για αρχάριους.

Οι πιο πρόσφατες Malaguti είναι μια τριάδα μοτοσικλετών 125 κυβικών που, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι ιδανικές τόσο για αρχάριους αναβάτες, όσο και για έμπειρους αναβάτες που αναζητούν πρακτικές και διασκεδαστικές μοτοσυκλέτες, γύρω από την πόλη ή στα τοπικά μονοπάτια. Aνάμεσα στα τρία ενημερωμένα μοντέλα είναι μια μοτοσυκλέτα enduro 125cc που ονομάζεται XTM125. Όντας στην παραγωγή εδώ και μερικά χρόνια, η XTM 125 έχει ανανεωθεί με μια πιο μοντέρνα αισθητική, κάνοντάς την να μοιάζει περισσότερο με το μοντέρνο αντίστοιχο της Drakon 125.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μιλώντας για supermoto, η XTM125 συνοδεύεται από την XSM125, μια supermoto κατασκευασμένη στην ίδια πλατφόρμα. Ακριβώς όπως η XTM, τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 125cc, υγρόψυκτο μονοκύλινδρο με ψεκασμό καυσίμου, που αποδίδει περίπου 14 ίππους. Ενώ η XTM διαθέτει εμπρός τροχούς 21 ιντσών και πίσω τροχούς 18 ιντσών με on-off ελαστικά, η XSM125 είναι εξοπλισμένη με ζάντες 17 ιντσών με συρμάτινες ακτίνες και ελαστικά δρόμου. Στυλιστικά μιλώντας, τόσο η XSM125 όσο και η XTM125 είναι κομψές, με αθλητική εμφάνιση μοτοσυκλέτες.

 

 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το σκούτερ Malaguti Madison έχει επίσης ανανεωθεί για το 2023. Σε αντίθεση με τις XTM και XSM, δεν απευθύνεται σε σπορ αναβάτες off-road ή supermoto, αλλά σε αναβάτες εντός πόλης που αναζητούν ένα σπορ σκούτερ με μεγάλη πρακτική αξία . Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα scooter σε στυλ maxi μικρού κυβισμού, το Madison 125 έχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για το κράνος του αναβάτη και κάποια μικροπράγματα. Το σκούτερ αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον κατασκευαστή GPX με έδρα την Ταϊλάνδη και κυκλοφορεί σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, Neve White, Toro Black και Albero Green.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης