Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της, η ιαπωνική φίρμα δημιούργησε μια ειδική έκδοση του κορυφαίου superbike, με αγωνιστικό DNA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνδυάζοντας τα 60 χρόνια της εταιρείας με την πλούσια αγωνιστική κληρονομιά, η R1 60th Anniversary είναι βαμμένη σε κίτρινο-μαύρο χρώμα με ρετρό γραφικά Speedblock, παραπέμποντας στη μοτοσικλέτα του σπουδαίου πρωταθλητή, Kenny Roberts Sr.

Επίσης, φέρει αποκλειστική εξάτμιση της Akrapovic, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και πλειάδα ηλεκτρονικών συστημάτων. Το κεντρικό νευρικό της σύστημα είναι μια αδρανειακή μονάδα μέτρησης 6 αξόνων που αντιλαμβάνεται συνεχώς την τρισδιάστατη κίνηση του πλαισίου για καλύτερο έλεγχο της πρόσφυσης, της πλαγιολίσθησης, της ανύψωσης του μπροστινού τροχού, της πέδησης και των εκκινήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 200 ίπποι του τετρακύλινδρου κινητήρα το βάρος των 199 κιλών και η τεχνολογία που προέρχεται από την αγωνιστική YZR-M1 MotoGP, υπόσχονται εξαιρετικές επιδόσεις και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Εκτός από το συνδυασμό κίτρινου-μαύρου χρώματος, η R1 60th Anniversary θα προσφέρεται σε μπλε και κόκκινο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης