Δυναμική είσοδο στο χώρο των δύο τροχών θέλει να κάνει η γερμανική εταιρεία, μετά την εξαγορά του 25% των μετοχών της ιταλικής εταιρείας MV Agusta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, Mercedes-AMG και MV Agusta παρουσίασαν μια εκπληκτική μοτοσικλέτα, η οποία χαρακτηρίζεται ως «επιτομή του πάθους και των επιδόσεων». Πρόκειται για ένα one-off μοντέλο, που αντλεί έμπνευση από την καινούργια AMG GT S.

Η εντυπωσιακή F3 800 είναι βαμμένη στα ίδια χρώματα με το γερμανικό supercar, συνδυάζοντας το κίτρινο με το μαύρο. Το δερμάτινο κάθισμα είναι σε μαύρη απόχρωση με κίτρινες ραφές, ενώ δεν λείπουν τα διακριτικά AMG και MV Agusta. Τροφοδοτείται από ένα τρικύλινδρο κινητήρα 798 κ.εκ., απόδοσης 148 ίππων και 88 Nm ροπής, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 270 χλμ/ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως, ο γερμανικός όμιλος έδωσε το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για το 25% των μετοχών της MV Agusta, με τη συμφωνία να κλείνει μέσω του επίσημου τμήματος υψηλών επιδόσεων AMG. Στο συμβόλαιο, τονίζεται επίσης, ότι η Daimler θα μπορεί στο μέλλον να αυξήσει το ποσοστό της, ως αντάλλαγμα πρόσθετων επενδύσεων στην ιταλική μάρκα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης