Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Η Γκοργόλης Α.Ε, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. σαν χορηγός με τα scooters της SYM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο τερματοφύλακας Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ταλέντα της ΑΕΚ φωτογραφήθηκε επάνω σε δύο από τα πλέον επιτυχημένα και εντυπωσιακά μοντέλα της SYM, το Joyride 300 και το Cruisym 300a.

O ταλαντούχους γκολκίπερ της ΑΕΚ, ήδη από την πρώτη αυτή επαφή, ένιωσε άνετα και οικεία με τα δύο GΤ scooters της SYM. Τόσο το Joyride όσο και το Cruisym χάρη στην μελετημένη εργονομία τους μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση κάθε αναβάτη αναμεσά τους και άτομα με εντυπωσιακό σωματότυπο σαν αυτό του Βασίλη Χατζηεμμανουήλ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό αυτής της ιδιαίτερης συνύπαρξης, είναι η ασφάλεια που προσφέρουν τα scooters της SYM στον αναβάτη τους όπως προσφέρει και ο Χατζηεμμανουήλ στην ομάδα του όταν υπερασπίζεται τα γκολπόστ της. Κάτι που το απέδειξε εμφατικά και στο περσινό του ντεμπούτο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. έχει συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά δικύκλων από το 1947 και είναι αντιπρόσωπος της SYM για την Ελλάδα, την Κύπρο, τις χώρες της βαλκανικής χερσονήσου και από το 2021 έχει αναλάβει την SYM για την Ουγγαρία και την Πολωνία. Επίσης αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά (και στις περισσότερες από τις παραπάνω αναφερόμενες αγορές) τα brands DAYTONA MOTORS και ZONTES.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης