Στο Scooter Festival που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα στην «Τεχνόπολη» στο  Γκάζι έδωσε το παρών η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των μοτοσικλετών Yamaha καταφέρνοντας να κλέψει την παράσταση.

Στον χώρο που είχαν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι της εταιρείας δημιούργησαν μία πρωτότυπη ατμόσφαιρα παρουσιάζοντας το κορυφαίο Τmax 530 με περισσότερη ισχύ και ανανεωμένη απίστευτα δυναμική σχεδίαση, τον «μικρό αδελφό» του Χmax 250 που προσφέρει στυλ, άνεση και χώρους, το σταθερό και… σβέλτο Xcity 250, το enduroscooter ΒWs125 και το γρήγορο πενηντάρι Aerox 50.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάστηκε από τον Χρήστο Φερνεντίνο και το Υamaha Xenter150. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Μοτοδυναμικής» Σωτήρης Χατζίκος ο οποίος έδωσε τα κλειδιά ενός Χenter 150, σε τυχερό νικητή (φωτογραφία κάτω) που αναδείχτηκε έπειτα από διαγωνισμό στον οποίο έλαβαν μέρος 1.448 συμμετέχοντες.

Όσοι βρέθηκαν στην «Τεχνόπολη» έζησαν από κοντά μοναδικές στιγμές, όσοι δεν το κατάφεραν μπορούν να δουν τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η zougla.gr από την εκδήλωση παρακάτω…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης