Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Το Crossfire 125 LC, το νέο μικρό μέλος της οικογένειας μοντέλων Crossfire, είναι το το πρώτο υγρόψυκτο της Brixton στα 125 cc και ξεχωρίζει από το χαρακτηριστικό Χ που έχει ενσωματωθεί στο σχήμα του ρεζερβουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Crossfire 125 LC απευθύνεται στους αναβάτες που θέλουν μια “μικρή” (A1) σύγχρονη και προσιτή μοτοσυκλέτα με ξεχωριστή εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα στο δρόμο.

Ορισμένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι, το ίσιο φαρδύ τιμόνι, η άνετη όρθια θέση οδήγησης, οι ιδιαίτερης αισθητικής καθρέπτες και το μακρύ ψαλίδι, που προσφέρει σταθερότητα αλλά και μία αισθητική μοτοσυκλέτας dragster!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει φώτα LED, με υπογραφή Brixton στον προβολέα και το πίσω φανάρι, στρογγυλή οθόνη οργάνων LCD και ABS.

Ο σύγχρονος Euro 5 υδρόψυκτος κινητήρας 125cc με σύστημα ψεκασμού της Bosch, αποδίδει σχεδόν 14hp στις 9.500 rpm με ροπή 11,4 Nm στις 7.500 rpm και συνεργάζεται με κιβώτιο 6 ταχυτήτων. 

Το πλήρες βάρος είναι στα 149 kg, το ύψος της άνετης σέλας στα 890 mm και η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ στα 11 λίτρα.

Η εμπρός ανάρτηση είναι με τηλεσκοπικό USD σύστημα και η πίσω με μονό αμορτισέρ, τα δισκόφρενα εμπρός και πίσω είναι διαμέτρου 300 και 218 mm αντίστοιχα. Οι τροχοί με ακτίνες φοράνε ελαστικά της MAXXIS σε διαστάσεις 120/70-18 εμπρός και 140/70-17 πίσω.

Το νέο Crossfire 125 LC από την Brixton Motorcycles ήρθε στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στους επίσημους αντιπροσώπους του δικτύου της KSR-Hellas σε δυο χρωματισμούς.

  • Charly Brown Matt
  • και Bullet Silver

Προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης 3.895 €.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης