Το Ντουμπάι είναι γνωστό για την υπερβολή σε κάθε έκφανση της εκεί ζωής. Οι περιπολίες και οι καταδιώξεις δεν λείπουν από το μοτίβο της καθημερινότητας. Βέβαια, μιλάμε για μια καθημερινότητα με ουκ ολίγα supercars..

Επομένως, όταν έρχεται η ώρα του «κυνηγητού» και δη του δίτροχου, η αστυνομία παίζει το παιχνίδι με τους κανόνες των εξωφρενικών ταχυτήτων που επιτρέπει το χρήμα που ρέει. Επιστρατεύει λοιπόν το H2, το οποίο τάσσεται υπέρ του νόμου προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πολύ ακραίων παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. κι όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά αφού έγιναν φυσικά οι απαραίτητες προσαρμογές που έκαναν την «κακή» υπερτροφοδοτούμενη μοτοσυκλέτα των Ιαπώνων να περάσει στην πλευρά των «καλών». Μη φανταστείτε τρελά πράγματα, κυρίως ένα αρμόζον βάψιμο και μια επέμβαση που κάνει τα φώτα της μοτοσυκλέτας… φάρο είναι ό,τι χρειάζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, έχουμε και μια μηχανική παρέμβαση στη χαρτογράφηση, η οποία συνδυάζεται με προσαρμογές στην παρεμβατικότητα συστημάτων όπως εκείνο του ελέγχου πρόσφυσης. Τώρα η συνέχεια περί των Supercars τα οποία έχουν ήδη αναχαιτιστεί θα μείνει μετέωρη, μιας και η πρόσβασή μας στους φακέλους της αστυνομίας των Εμιράτων είναι τουλάχιστον περιορισμένη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης