Η ιταλική φίρμα από το Βαρέζε παρουσίασε στην έκθεση EICMA την ανανεωμένη εκδοχή της Brutale 800 RR, μιας εκ των κορυφαίων γυμνών μοτοσικλετών της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόσφατο δημιούργημα της MV Agusta εντυπωσιάζει με το design, τον «πολεμικό» χαρακτήρα και το εκκεντρικό στιλ. Οι σχεδιαστές και μηχανικοί της εταιρείας έχουν φρεσκάρει στα σημεία τη μοτοσικλέτα, η οποία συνεχίζει να διατίθεται σε δύο αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς (Ice / Carbon Black Metallic και Red Shock Pearl / Carbon Black Metallic).

Από αισθητικής πλευράς, οι αλλαγές είναι περιορισμένες, με τους μηχανικούς να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο μοτέρ με στόχο τις προδιαγραφές Euro4. Ο τρικύλινδρος σε σειρά κινητήρας, με αντίστροφα περιστρεφόμενο στρόφαλο και αφαιρούμενο κιβώτιο έξι σχέσεων, συνεχίζει να αποδίδει 140 ίππους στις 13.100 σ.α.λ. και 86 Nm ροπής στις 10.100 σ.α.λ.. Χάρη στις βελτιώσεις, παράγει κατά 50% λιγότερους μηχανικούς θορύβους και είναι πιο πολιτισμένος στη λειτουργία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναρτήσεις συνεχίζουν να προέρχονται από τη Marzzochi, τα αγωνιστικού τύπου φρένα με ακτινικές δαγκάνες είναι της Brembo και το ABS 9 Plus με RLM (Rear wheel Lift-Up Mitigation) της Bosch με δυνατότητα πλήρους απεμπλοκής.

Το πακέτο ασφαλείας είναι πλήρες, περιλαμβάνοντας Ride By Wire με 4 ρυθμίσεις (Sport, Normal, Race & Custom), τεχνολογία MVICS 2.0 (Motor & Vehicle Integrated Control System), EAS 2.0 (Electronically Assisted Shifting) με υποβοήθηση και στο κατέβασμα των ταχυτήτων και ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction control) 8 επιπέδων με δυνατότητα πλήρους απεμπλοκής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης