Ρετρό χρωματισμοί, fairings του Campionissimo που παραπέμπουν στους αγώνες, προηγμένη τεχνολογία για υψηλή απόδοση και οδηγική απόλαυση, υπόσχεται η νέα F3 800 AGO.

Οι μοτοσικλέτες, που έκαναν το όνομα του Giacomo Agostini θρύλο των δύο τροχών, τώρα επιστρέφουν από το παρελθόν με την μορφή της πιο γνήσιας replica που κατασκευάστηκε ποτέ. Η F3 800 AGO χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως «τελειότητα που κρύβεται σε κάθε λεπτομέρεια». Πολλά τμήματα είναι κατασκευασμένα από κατεργασμένο ελαφρύ κράμα αλουμινίου, με τον σχεδιασμό να είναι μοναδικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η MV Agusta είναι περισσότερο σκληροπυρηνική, γρήγορη και με σαφή στόχο τις αισθήσεις του αναβάτη σε δρόμο και πίστα, όσο ποτέ άλλοτε. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στην απόδοση της μοτοσικλέτας. Τα χειριστήρια στο τιμόνι επιτρέπουν στον οδηγό να επιλέξει μία από τις τρεις προεπιλογές απόδοσης του κινητήρα. Όσο για τους πολύ απαιτητικούς, θα ικανοποιηθούν με την δυνατότητα προσωπικής παραμετροποίησης της απόδοσης, καθώς και με το ρυθμιζόμενο traction control.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) της F3 800 AGO, επιτρέπει στον οδηγό να έχει τον απόλυτο έλεγχο του set – up της μοτοσυκλέτας του σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, στο δρόμο ή στην πίστα. Εφοδιάζεται με το εξελιγμένο σύστημα «ABS BOSCH 9MP», το οποίο διαθέτει επιλογή RACE, εμποδίζοντας τον πίσω τροχό να ανασηκώνεται στο δυνατό φρενάρισμα. Για την  επιβράδυνση φροντίζουν δύο εμπρός δίσκοι 320 mm με 4πίστονες δαγκάνες ακτινικής στήριξης monoblock της Brembo, και ένα δίσκο πίσω 220 mm.

Η χρήση των ανθρακονημάτων στο εμπρός και πίσω φτερό της μοτοσικλέτας δίνουν στην F3 800 AGO μια αγωνιστική νότα, ενώ παράλληλα συμβάλουν στην μείωση του βάρος και ενισχύουν την ήδη πολύ καλή αναλογία κιλών ανά ίππο. Οι εντυπωσιακές σφυρήλατες ζάντες είναι δύο κιλά ελαφρύτερες σε σχέση με αυτές της στάνταρντ έκδοσης, ενώ η βάση της πινακίδας, ακολουθεί τις γραμμές της ουράς υπογραμμίζοντας την καθαρόαιμη αγωνιστική καταβολή της.

Μια ασημένια πλακέτα στην τιμονόπλακα αναφέρει τον αύξοντα αριθμό της, πιστοποιώντας πως η F3 800 AGO είναι μία από τις μοναδικές δημιουργίες της MV Agusta. Μόνο 300 τέτοιες μοτοσικλέτες θα κατασκευαστούν και η κάθε μία από αυτές θα φέρει στο ρεζερβουάρ καυσίμου της την προσωπική υπογραφή του 15 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Giacomo Agostini.

Τέλος, η κάθε μία από αυτές θα παραδίδεται με πιστοποιητικό υπογεγραμμένο προσωπικά από τον Giacomo Agostini, τονίζοντας έτσι την μοναδικότητα και την γνησιότητα αυτού του τελευταίου θρύλου της MV Agusta.
    

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης