Πρόκειται για έναν από τους πιο ξεχωριστούς αναβάτες του χώρου, έχει στην κατοχή του πέντε πρωταθλήματα στις κατηγορίες ΜΧ1, MX2 & MX85.

Η αγωνιστική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών, δείτε το βιογραφικό του πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος που ο Κοντολέτας θα είναι εκτός αγώνων είναι το «Lucky Bet», το νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ που άνοιξε στη Ζαχάρω Ηλείας.

Στο Instagram, ο Δημήτρης Κοντολέτας ανακοίνωσε το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας, τουλάχιστον για το 2020, και ότι θα επικεντρωθεί στη νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Το «Lucky Bet» απ’ έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ήταν μια διαδρομή που διήρκησε για περισσότερο από 15 χρόνια. Χρόνια δημιουργικά, όμορφα, γεμάτα αναμνήσεις. Έζησα έντονες στιγμές, συγκινήσεις, χαρές, ταξίδια, νίκες, ήττες και γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους που βρέθηκαν μέχρι το τέλος της πορείας μου δίπλα μου. Όλα όμως τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Και για μένα το τέλος της αγωνιστικής μου καριέρας, έφτασε. Ευχαριστώ τους φοβερούς υποστηρικτές μου, τους τεχνικούς μου, τους χορηγούς μου και καθέναν ξεχωριστά που εργαζόταν για την πετυχημένη μου αυτή πορεία στο χώρο του motocross. Τον πατέρα μου και την οικογένεια μου για τη στήριξη και την αγάπη που πάντα μου δίνατε και με βοηθήσατε να πετύχω τα όνειρα μου και φυσικά τη γυναίκα μου για την αμέριστη συμπαράστασή της. Την YAMAHA στην οποία είχα την τιμή να αγωνιστώ μαζί της αλλά και κάθε συναθλητή μου με τον οποίο είχα τη χαρά να αγωνιστώ μαζί του. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Καλές αγωνιστικές στιγμές!

A post shared by Dimitris Kontoletas (@kodoletas92) on

Καλή επιτυχία στον Δημήτρη με την ευχή να τον ξαναδούμε στους αγώνες!

Απολαύστε την οδήγηση του στο All Star Game Mykonos 2019. Video edit by core.

 

Πηγή: Coremag.gr

Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης