Η σειρά RIDE της ιταλικής Milestone S.r.l. εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει στους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού συγκινήσεις με έναν τρόπο που είχαμε καιρό να νιώσουμε. Αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες προσπάθειες εξομοίωσης της εμπειρίας οδήγησης μοτοσικλέτας, προσφέροντας επιλογές για όλα τα γούστα, είτε επιθυμείτε απόλυτη εξομείωση, είτε ανέμελες κούρσες.

Το RIDE 3 κυκλοφορεί πλήρως ανανεωμένο, διατηρώντας την ταυτότητα της σειράς, ενώ παράλληλα φέρνει σωρεία νέων χαρακτηριστικών που θα σας γεμίσουν αδρεναλίνη, όπως ακριβώς θα νιώθατε επάνω στη σέλα των δίτροχων “θηρίων”. Πρόκειται για την υπέρτατη εγκυκλοπαίδεια μοτοσικλέτας, αφιερωμένη στους οπαδούς των αγώνων ταχύτητας. 30 κατασκευαστές φέρνουν 230 μηχανές από 7 διαφορετικές κατηγορίες (Sport, Naked, Cafe Racer, Maxi Enduro, Supermoto, Endurance και Racing), με τις 70 από αυτές να έρχονται για πρώτη φορά στη σειρά RIDE.

Το παιχνίδι έχει να προσφέρει κάτι για κάθε επίδοξο αναβάτη: από επαγγελματικούς αγώνες GP και Supermoto, μέχρι ανοιχτούς αγώνες σε περιβάλλοντα πόλης ή υπαίθρου, αλλά και πιο… underground καταστάσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Χάρη στο νέο σύστημα customization, ο παίκτης μπορεί να μοντάρει τη μηχανή του τόσο σε μηχανικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο, με τον νέο livery editor. Τρέξτε με τα πανίσχυρα και πανέμορφα δίτροχα σε δρόμους όλου του κόσμου, δημιουργώντας τη μηχανή που εσείς θέλετε, αλλάζοντας κάθε λεπτομέρεια για να αντικατοπτρίζει το δικό σας στιλ και προσωπικότητα. Δεν αρκεί να τρέχετε με τσιτωμένα γκάζια. Η μοτοσικλέτα είναι τρόπος ζωής. Διαλέξτε την εμφάνιση της μηχανής σας, αλλά και του αναβάτη σας μέσα από τεράστια ποικιλία brands ή δημιουργήστε τη δική σας εμφάνιση.
Μέσω του νέου Career mode, μπορείτε να τρέξετε, μαθαίνοντας για την ιστορία μιας συγκεκριμένης κατηγορίας μηχανών, κατασκευαστή ή κάποιας θρυλικής πίστας και να ζήσετε νέες προκλήσεις προκλήσεις, που σας παρουσιάζονται μέσα από 50 διαφορετικά περιοδικά. Η επιλογή είναι δική σας. Πλέον δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε συγκεκριμένη πορεία, καθώς μπορείτε να ακολουθήσετε εσείς το μονοπάτι σας.

Ο ρεαλισμός περνά σε νέα επίπεδα, με 30 πίστες από όλο τον κόσμο, που έχουν δημιουργηθεί με κάθε λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας φωτογραμμετρικές μεθόδους και υλικό από σαρώσεις drones. Η εμπειρία της κάθε πίστας όμως είναι μοναδική. Θα βρείτε πολλών ειδών αγώνες, από GP Circuits, αγώνες δρόμου σε ανοιχτό περιβάλλον πόλης με κίνηση, αγώνες εκτός πόλης με εκπληκτικά τοπία που είναι επηρεασμένα από πραγματικές τοποθεσίες, Supermoto πίστες, που έχουν δημιουργηθεί βασιμένες σε πραγματικές, κλπ.

Θα έχετε τη δυνατότητα φυσικά να τρέξετε απέναντι σε άλλους παίκτες μέσω των multiplayer modes. Δεν είναι όμως τα multiplayer modes που έχετε συνηθίσει. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκετε νέες προσκλήσεις με ένα σύστημα που θα ανανεώνεται. Στο τέλος της εβδομάδας, θα ανακοινώνεται ο παίκτης με τον καλύτερο χρόνο. Μήπως θα είστε εσείς ο ταχύτερος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καινοτομίες δεν σταματούν εκεί όμως. Το RIDE 3 περιλαμβάνει και νυχτερινούς αγώνες, μια νέα πρόκληση που μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες. Θα αναγκάσει τους παίκτες να είναι πιο προσεκτικοί και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους στο έπακρο.

Τέλος, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με την Unreal Engine 4 και διαθέτει εξαιρετικές βελτιώσεις στα γραφικά του, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες για φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα. Η τεχνητή νοημοσύνη, τα physics και το νέο σύστημα συγκρούσεων αποτελούν ολοκαίνουργιες δημιουργίες, που βασίζονται στις νέες τεχνολογίες που τροφοδοτούν τον τίτλο.

Το RIDE 3 είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης