Η θρυλική αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής custom, cruiser και touring μοτοσικλετών συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία την εμπορική της πορεία στη χώρα μας, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την έλευση των μοντέλων 2016, από τα επιβλητικά Dark Custom έως τα cruiser, η Harley-Davidson προσκαλεί όλους τους φίλους της μάρκας στις εκδηλώσεις Open House, που θα πραγματοποιηθούν στις 17-18 Οκτωβρίου, στις επίσημες αντιπροσωπείες της στην Αθήνα (Πειραιώς 187) και στη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη). 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη την καινούργια γκάμα της Harley, όπως τα εντυπωσιακά Iron 883 και Forty-Eight της σειράς Dark Custom με τις ρετρό στιλιστικές γραμμές, τα Softail Slim S και Fat Boy S της σειράς cruiser με τον εξαιρετικό κινητήρα Screamin’ Eagle Twin Cam 110 και το νέο νέο χρωματισμό Olive Gold Denim με στρατιωτικής έμπνευσης στυλ, το οποίο αποτείνει φόρο τιμής στις μεταπολεμικές custom που ξεκίνησαν το κίνημα bobber.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρως ανανεωμένο έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, επιστρέφει το Road Glide Ultra, όπως και το Heritage Softail Classic με το νοσταλγικό στιλ και τον υψηλής απόδοσης κινητήρα Twin Cam 103. Τέλος, για πρώτη φορά, όλα τα μοντέλα Harley-Davidson Softail διαθέτουν ηλεκτρονικό cruise control, βελτιωμένες αναρτήσεις και σέλα, προσφέροντας άνεση και καλύτερο έλεγχο κατά την οδήγηση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης