Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Αύγουστο του 2022, η Husqvarna Australia φιλοξένησε την τρίτη ετήσια εκδήλωση Husky Trek. Η πενθήμερη περιοδεία προσκάλεσε αναβάτες με 701 Enduro και Norden 901 να έρθουν για να οδηγήσουν σε μερικά από τα εκπληκτικά εδάφη της Queensland και περιλάμβανε σημαντικά πράγματα όπως μηχανική και ιατρική υποστήριξη, καθώς και GPS,  και αναβάτες – οδηγούς.

Μαζί με περισσότερους από 55 αναβάτες της Husqvarna που εγγράφηκαν για την εκδήλωση, η Husqvarna προσέφερε άφθονη υποστήριξη—συμπεριλαμβανομένων των ειδικών αναβατών περιπέτειας και enduro Lyndon Poskitt και Jemma Wilson.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η διαδρομή περνάει σε μεγάλο βαθμό μέσα και γύρω από τα βουνά Bunya, όπου υπάρχουν τόσα πολλά να δει κανείς και κάθε είδος εδάφους που θα ήθελε κανείς να εξερευνήσει. Κάθε μία από τις πέντε ημέρες περιλάμβανε εκατοντάδες χιλιόμετρα οδήγησης, τα περισσότερα από τα οποία ήταν εκτός δρόμου. Φοβεροί δασικοί δρόμοι, κορμοί, μονοπάτια, χαλίκι, χώμα και πολλές σοβαρές διαβάσεις ρυακιών αποτελούσαν την διαδρομή που περνούσε κάθε αναβάτης που συμμετείχε στο Husky Trek του 2022.

Ήταν η πρώτη χρονιά που οι ιδιοκτήτες των Norden 901 και οι μοτοσυκλέτες τους προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν, αλλά ήταν μια πρόκληση στην οποία ανταποκρίθηκαν άνετα. Φυσικά, υπήρχαν κάποιες διαφορές, τις οποίες επισήμανε τουλάχιστον ένας αναβάτης. Οι 701 Enduro είναι αρκετά δυνατές στην πλοήγηση σε σκληρά εδάφη εκτός δρόμου, όπως και οι Norden 901 — αλλά στα πιο γρήγορα περάσματα, οι 901 μπορούν βασικά να απομακρυνθούν από τις 701 αν θέλουν. Παρόλα αυτά, όλοι έδειχναν να περνούν καλά και να απολαμβάνουν όλοι μαζί την εμπειρία, κάτι που είναι το βασικό σε μια τέτοια εκδήλωση.

Από λασπώδη αυλάκια μέχρι σμαραγδένια δάση, από χωματόδρομους μέχρι κυματιστά χωράφια με ψηλά, λευκασμένα από τον ήλιο χόρτα στο τέλος του χειμώνα, υπάρχουν πολλά να δει κανείς αν εμπνέεται από εικόνες οδήγησης στην φύση. Κάθε βράδυ, η ομάδα μαζευόταν πίσω στο κατάλυμά της, έτοιμη να αποφορτιστεί με μια φιλόξενη φωτιά, φαγητό, ποτό και μεγάλη παρέα. Πραγαμτικά, τί άλλο να ζητήσει κανείς;

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης