Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που ο «Axel» με το Νο 9 έκανε το μεγάλο άλμα και «πέταξε» από κοντά μας. Οι φίλοι του αναβάτες που τον θυμούνται με το χαμόγελο και δεν θέλουν να τον ξεχάσουν διοργανώνουν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου έναν φιλικό αγώνα-βόλτα στη μνήμη του. Η συνάντηση θα γίνει έξω από την πίστα Terradura στις Αφίδνες και στις 10:00 π.μ. θα ξεκινήσει μια ομαδική βόλτα στα αγαπημένα λημέρια του Αλέκου, σε μια κλασική διαδρομή περίπου 75 χιλιομέτρων. Η διαδρομή είναι βατή από κάθε είδους μοτοσικλέτα Quad με χωμάτινα ελαστικά. Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν αυτοκίνητα 4Χ4 και μοτοσικλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και όσοι θέλουν να πλοηγηθούν με GPS αντί του Road Book.

Η διαδρομή θα δοθεί στους συμμετέχοντες με τη μορφή Road Book, είτε σε βιβλιαράκι είτε σε ρολό, αναλόγως πώς το επιθυμούν, αλλά και με τη μορφή ίχνους για GPS. Μπορούν έτσι να έρθουν παρέες με Road Book ή χωρίς, έμπειροι και άπειροι, παλιοί και νέοι, αγωνιζόμενοι και βολταδόροι της Κυριακής, για μια οργανωμένη βόλτα για τον Αλέκο… Δεν θα υπάρχουν κατάταξη, αποτελέσματα και απονομές, καθώς ο σκοπός τη συνάντησης θα είναι να θυμηθούνε τον «Axel» και να στηρίξουν όσοι λάβουν μέρος την οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαραίτητος θα είναι ο εξοπλισμός Enduro, δηλαδή κράνος, γάντια, μπότες, θώρακας, επιγονατίδες κ.τ.λ.. Στη διαδρομή θα υπάρχει υποστήριξη – σκούπες, ασθενοφόρο και εθελοντές Σαμαρίτες του Ερυθρού Σταυρού. Το «παράβολο» συμμετοχής είναι ελεύθερο και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του Αλέκου Καλαποθάκη. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984 643643.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης