Στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, που θα διεξαχθεί στις 12-14 Ιουλίου, θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση στον δρόμο η νέα KTM 1290 Super Duke R. Στο τιμόνι της πανίσχυρης μοτοσικλέτας θα βρίσκεται ο Jeremy Mc Williams.

Ο πρώην αναβάτης του MotoGP θα προσπαθήσει να στρίψει το «τέρας» της KTM στις εννέα στροφές της ανηφορικής διαδρομής Hillclimb, μήκους 1,16 μιλίων. Το «Goodwood Festival of Speed» είναι το μεγαλύτερο garden party για τα μηχανοκίνητα σπορ στον κόσμο, ένα απίθανο μείγμα αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, αστέρων και «πιστών» του motorsport που αποτελούν τη μηχανοκίνητη κουλτούρα του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυστριακή μάρκα είχε δώσει πριν από καιρό ένα video από το πρωτότυπο 1290 Super Duke R, το οποίο βγαίνει μέσα από ένα σύννεφο καπνού, κάνοντας απίστευτες σούζες και κόλπα.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έχει ανακοινωθεί μόνο ότι φέρει πλαίσιο από χαλύβδινους σωλήνες, ειδικά σχεδιασμένες αναρτήσεις από την WP Suspension, αγωνιστικά φρένα και ελαστικά, με τον κινητήρα να είναι ο δικύλινδρος υγρόψυκτος V-2 του RC8 R, με μεγαλύτερο όμως κυβισμό και ισχύ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης