Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Η Triumph Motorcycles παρουσίασε μια νέα σειρά μοτοσυκλετών περιορισμένης παραγωγής, την Chrome Collection, που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τα χρωμιωμένα ρεζερβουάρ σε συνδυασμό με αντίστοιχους ταιριαστούς χρωματικούς συνδυασμούς και στυλ που τιμά την παράδοση τη δεξιοτεχνία και την τέχνη που αποτελούν τα βασικά στοιχεία του DNA της Triumph.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από την εμπορική επιτυχία της περιορισμένης παραγωγής σειράς Gold Line 2022 της Triumph, που ήταν βαμμένη με πιο έντονα χρώματα και σιρίτια βαμμένα στο χέρι, το Βρετανικό εργοστάσιο παρουσίασε τώρα για το 2023 τη νέα σειρά Chrome Collection που περιλαμβάνει δέκα μοναδικές περιορισμένης παραγωγής Modern Classic μοτοσυκλέτες.

Η νέα σειρά είναι εμπνευσμένη από την παράδοση χρήσης χρωμιωμένων λεπτομερειών στις μοτοσυκλέτες που ξεκίνησε το 1937 με το χρωμιωμένο ρεζερβουάρ της Triumph Speed Twin, συνεχίστηκε στη δεκαετία του 60 με τις θρυλικές Bonneville και Rocket 3 και σε βάθος χρόνου εξελίχθηκε σε τεχνοτροπία.

Οι αποκλειστικές αυτές περιορισμένης παραγωγής, μόνο για ένα χρόνο, μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες στα τέλη του 2022 αρχές του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Rocket 3 R Chrome Edition

Νέα Rocket 3 R Chrome Edition 2023, μια πραγματικά εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα, με χρωμιωμένο ρεζερβουάρ που συμπληρώνεται από το Jet Black χρώμα στο εμπρός του μέρος όπου είναι και τα τριγωνικά σήματα της Triumph. Η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα φτερά, καβούκι προβολέα, ζελατίνα, καλύμματα ψυγείου, πλαϊνά καπάκια, σκελετός και κινητήρας είναι επίσης σε Jet Black. Το επάνω κάλυμμα του ψυγείου και τα προστατευτικά του πιρουνιού από ματ αλουμίνιο δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση στο μαύρο χρώμα της υπόλοιπης μοτοσυκλέτας. Η Rocket 3 R με τον τρικύλινδρο κινητήρα 2.500 κυβικών είναι η μεγαλύτερη σε κυβισμό μοτοσυκλέτα παραγωγής, με μια πραγματικά επίπεδη καμπύλη ροπής που φτάνει στην εκπληκτική τιμή των 221 Nm στις 4.000 σ.α.λ.

Rocket 3 GT Chrome Edition

Rocket 3 GT Chrome Edition η cruiser Rocket μόνο για το 2023 θα είναι διαθέσιμη με το ίδιο άψογο χρωμιωμένο ρεζερβουάρ της Rocket 3 R αλλά εδώ σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό Diablo Red.

T120 Chrome Edition

Η T120 Chrome Edition, το απόλυτο σύμβολο της Βρετανικής μοτοσυκλέτας θα έχει για το 2023 ρεζερβουάρ καυσίμου χρωμιωμένο στο επάνω μέρος και τα πλαϊνά, μέχρι τη γραμμή του σήματος της Triumph, το υπόλοιπο είναι βαμμένο σε Meriden Blue.

Τα φτερά, το καβούκι του προβολέα και τα πλαϊνά καπάκια είναι σε Jet Black. Ο ροπάτος κινητήρας Bonneville 1200cc προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό ροπής και ισχύος, που κάνουν την οδήγηση της T120 ευχάριστη και διασκεδαστική σε κάθε διαδρομή.

Bonneville Bobber Chrome Edition

Η νέα Bonneville Bobber Chrome Edition έχει ρεζερβουάρ με χρωμιωμένα τα πλαϊνά τμήματα και το επάνω κεντρικό τμήμα του σε Jet Black. Η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα να είναι βαμμένη επίσης σε Jet Black όπως και τα πλαϊνά καπάκια με το χαρακτηριστικό λογότυπο Bobber. Η Bonneville Bobber Chrome Edition φοράει επίσης το δικύλινδρο Bonneville των 1200cc άλλα έχει μπροστινό τροχό 16 ιντσών με φαρδύ λάστιχο, κρυφή monoshock πίσω ανάρτηση και μονή σέλα που της δίνουν μια μοναδική bobber εμφάνιση.

Scrambler 1200 XE Chrome Edition

Η Scrambler 1200 XE Chrome Edition έχει ένα εντυπωσιακό νέο στυλ για το 2023. Το ρεζερβουάρ καυσίμου από χρώμιο έχει μια φάσα βαμμένη με πράσινο Brooklands που ενσωματώνει τα τριγωνικά σήματα της Triumph.

Τα φτερά από βουρτσισμένο αλουμίνιο όπως και οι θερμικές ασπίδες του τελικού της εξάτμισης συμπληρώνουν τέλεια το ρεζερβουάρ, ενώ το καβούκι του προβολέα και τα πλαϊνά καπάκια είναι σε Jet Black. Η On Off Scrambler 1200 XE Chrome Edition είναι επίσης εξοπλισμένη με τον κινητήρα Bonneville 1200cc. Τον Scrambler χαρακτήρα συμπληρώνει το ρυθμιζόμενο USD μπροστινό σύστημα της Showa και τα δυο επίσης ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Öhlins που προσφέρουν 250 mm διαδρομή στον πίσω τροχό. 

Bonneville Speedmaster Chrome Edition

Η νέα Bonneville Speedmaster Chrome Edition ακολουθεί ένα αντίστοιχο μοτίβο στο συνδυασμό χρωμίου βαφής του ρεζερβουάρ με αυτό της Τ 120 άλλα εδώ το βαμμένο τμήμα του ρεζερβουάρ ειναι σε Diablo Red. Τα φτερά  τα πλαϊνά καπάκια και το καβούκι του προβολέα είναι και εδώ σε Jet Black.

Thruxton RS Chrome Edition

Thruxton RS Chrome Edition, η αυθεντική cafe racer αναμφίβολα η απόλυτη modern classic Triumph, για το 2023 θα είναι εφοδιασμένη με ένα 100% χρωμιωμένο ρεζερβουάρ σε απόλυτο cafe racer στυλ.

Η υπόλοιπη μοτοσικλέτα είναι βαμμένη στο, κλασικό πια, Jet Black με ορισμένα εξαρτήματα όπως το προστατευτικό των καλαμιών σε Matt Silver Ice, το χρυσαφί μπροστινό, και οι βουρτσισμένες εξατμίσεις να συμπληρώνουν άριστα το σύνολο. Ο κινητήρας και εδώ είναι ο Bonneville 1200 κυβικών,άλλα με διαφορετικές ρυθμίσεις και απόδοση 105 ίππων για να ταιριάζει στον πιο σπορ χαρακτήρα της Thruxton RS.
Οι αναρτήσεις, πλήρως ρυθμιζόμενο USD μπροστινό Showa με καλάμια διαμέτρου 43 mm USD και αμορτισέρ Öhlins με ρεζερβουάρ piggyback πίσω και τα φρένα της Brembo με ακτινικές μονομπλόκ δαγκάνες M50 και 310 mm, συμπληρώνουν τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες της Thruxton RS.

Bonneville T100 Chrome Edition

H Bonneville T100 Chrome Edition έχει βαμμένο το ρεζερβουάρ σε Cobalt Blue με μια διπλή ασύμμετρη κεντρική φάσα σε χρώμιο και την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα να ακολουθεί τον συνδυασμό Jet Black. Η προσιτή και εύκολη T100 είναι η βασική μοτοσυκλέτα της σειράς των Modern Classic Triumph. Ο επίσης δικύλινδρος ροπάτος κινητήρας Bonneville 900cc αποδίδει 65 ίππους στις 7.400 rpm με ροπή 80 Nm στις 3.750 rpm.

Speed Twin 900 Chrome Edition

Τη σειρά των εκδόσεων που είναι εφοδιασμένες με τον κινητήρα 900 κ εκ. συμπληρώνουν η Speed Twin 900 Chrome Edition, το σχέδιο Red Hopper στο ρεζερβουάρ με την κομψή ρίγα Jet Black στο κέντρο και τα Chrome Edition πλαϊνά του ρεζερβουάρ δένει άριστα αισθητικά με την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα που ακολουθεί τον χρωματικό κανόνα Jet Black του 2023.

Scrambler 900 Chrome Edition

Η On Off Scrambler 900 Chrome Edition έχει παρόμοιο σχέδιο στο ρεζερβουάρ αλλά σε χρώμα Brooklands Green με κλασική ρίγα ρεζερβουάρ Jet Black και μεταλλικές “επιγονατίδες” Chrome Edition.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης