Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα μοτοσικλετών με το θέαμα χωρίς… προηγούμενο είναι το Red Bull X-Fighters. Μετά τον αγώνα στο Ντουμπάι η… μάχη μεταφέρεται στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο Glen Helen των Η.Π.Α. για τον τρίτο από τους έξι της σεζόν. Την ώρα που οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας Dany Torres, Thomas Pages και Levi Sherwood θα μάχονται για την κορυφή, ο τοπικός ήρωας Todd Potter γνωστός και ως «βασιλιάς των λόφων», θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του. 

Φέτος μάλιστα η πρόκληση ανεβαίνει, καθώς η πίστα του Glen Helen θα είναι πιο μεγάλη, με ακόμα περισσότερο χώμα, διάφορα στοιχεία και δράση. Πιο συγκεκριμένα, το step-up θα αναπτυχθεί σε δύο επίπεδα. Τα περισσότερα uphill και downhill θα έχουν ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο transfer στην ιστορία του freestyle motocross. Το Glen Helen φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα του κορυφαίου Red Bull X-Fighters και αυτή τη φορά η λίστα των διαγωνιζόμενων αναβατών είναι η εξής: Dany Torres, Levi Sherwood, Thomas Pages, Nate Adams, Javier Villegas, Todd Potter, Josh Sheehan, Rob Adelberg, Taka Higashino, Wes Agee, Adam Jones και David Rinaldo. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Κυριακής δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί λόγω ισχυρών ανέμων, κάτι που άλλωστε παρακολιυθήσατε ζωντανά στην zougla.gr. Στο πρώτο qualifying πάντως κορυφαίος αναδείχτηκε ο Rob Adelberg και ακολούθησαν οι Thomas Pages και Taka Higashino.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης