Του Δημήτρη Διατσίδη

Φωτογραφία: Βασίλης Κωστακος Studio B42

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CFMOTO Hellas παρουσίασε στους δημοσιογράφους και στο μοτοσυκλετιστικο κοινό, τη νέα CFMOTO 450MT , μια πολυαναμενόμενη μοτοσυκλέτα on-off στην κατηγορία των μικρό-μεσαίων adventure.

Είναι μια κατηγορία ιδιαίτερα δημοφιλής και λόγω της προσιτής τιμής των μοτοσυκλετων, αλλά και λόγω της οδηγικής ευκολίας που υπόσχονται οι μικρές σχετικά ιπποδυνάμεις και η άνετη θέση οδήγησης και φυσικά λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης, στην περίπτωση της ΜΤ450.

CFMOTO 450MT

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοινό που βρέθηκε στον χώρο The Hub Events θαύμασε από κοντά την εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα, δοκίμασε τη θέση οδήγησης, που είναι τέτοια που βολεύει και χαμηλού αναστήματος αναβάτες και έμαθε από τους ανθρώπους της CFMOTO τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλετας.

Το δικύλινδρο μοτέρ των 449 κ.εκ. αποδίδει 43.4 ίππους στις 8,500 σ.α.λ. και η ροπή είναι 44 Nm στις 6,250.

Οι τροχοί είναι 21 ιντσών μπροστά και 18 πίσω, δείχνοντας ότι υπάρχει προσανατολισμός για την κίνηση εκτός δρόμου, κάτι που υπογραμμίζεται και από τα λάστιχα.

Το βάρος στα 175 κιλά άδεια, είναι σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον πλούσιο εξοπλισμό που έχει.

Τέλος το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η τιμή της CFMOTO 450MT, στα 5,990€, που σίγουρα θα την βάλει ψηλά στις επιλογές για αυτήν την κατηγορία!

Αυτή τη στιγμή η πρώτη παρτίδα των μοτοσυκλετων που θα φθάσουν περίπου σε ένα μήνα στη χώρα μας, είναι ήδη προ πουλημένη και έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης