Η ανάπτυξη της Ducati Desmo450 MX με τον Alessandro Lupino συνεχίζεται στον τρίτο γύρο του Iταλικού Πρωταθλήματος Motocross.

Ήδη νικηφόρος στο ντεμπούτο της τον περασμένο Μάρτιο στην Μάντοβα, η πρωτότυπη MX μοτοσυκλέτα από το Borgo Panigale αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα σε ένα project που θα οδηγήσει στη γέννηση μιας ολοκληρωμένης σειράς μοτοσυκλετών Ducati εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τρίτο αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος MX1, που διεξήχθη στην πίστα Miravalle του Montevarchi, ο οκτώ φορές Ιταλός Πρωταθλητής ήταν ο ταχύτερος στην εκκίνηση και στα δύο σκέλη του αγώνα.

Desmo450 MX

Στο πρώτο σκέλος αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον έκτο γύρο μετά από μια επαφή με άλλον αναβάτη, ενώ ήταν στην τρίτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως στο δεύτερο σκέλος, ο αναβάτης από το Βιτέρμπο τερμάτισε στη δεύτερη θέση, εδραιώνοντας την τρίτη του θέση στη βαθμολογία του Ιταλικού Πρωταθλήματος Μοτοκρός.

Ο αγώνας στο Montevarchi επέτρεψε στους μηχανικούς της Ducati να συλλέξουν πολύτιμα δεδομένα για να συνεχίσουν την ανάπτυξη της Desmo450 MX, της οποίας οι αγωνιστικές επιδόσεις επιβεβαιώνουν την ορθότητα της σχεδίασης της μοτοσυκλέτας που θα μπει σε παραγωγή το 2025.

Ο επόμενος γύρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος Motocross έχει προγραμματιστεί για τις 22 και 23 Ιουνίου στην πίστα Ponte a Egola (PI).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης