Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Την Τετάρτη 15 Μαΐου η εταιρεία DNA High Performance Filters επισφράγισε με ένα μοναδικό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο χώρο του Universe Live Stage, στην Αθήνα και είχε τρομερή επιτυχία, ενώνοντας πολλούς επιχειρηματίες από το χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, εξαίρετους δημοσιογράφους του χώρου, καθώς και σύσσωμους τους εργαζόμενους της εταιρείας και πολλούς φίλους.

Όλη η οικογένεια Νικολαϊδη επί σκηνής, με τον παρουσιαστή της εκδήλωσης

Η βραδιά με παρουσιαστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ήταν γεμάτη με όμορφες εκπλήξεις, περιλάμβανε ομιλία από τους ιδρυτές της εταιρείας αναδεικνύοντας την πορεία της DNA από μια μικρή νεοφυή επιχείρηση σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία υψηλής απόδοσης φίλτρων. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική, γκουρμέ δείπνο και μια ειδική παρουσίαση που ανέδειξε τα ορόσημα και επιτεύγματα της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης τόνισε τα στοιχεία της δυναμικής της DNA

Ο Βασίλης Μπούδρος ευχαριστεί από καρδιάς τον Ντίνο Νικολαϊδη για την υποστήριξη στο Rally Dakar

Ο CEO της εταιρείας Ντίνος Νικολαΐδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, δηλώνοντας: “Αυτό το ορόσημο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας, καθώς και της αδιάκοπης υποστήριξης των πελατών μας.”
Ενώ ο Managing Director, Μάριος Νικολαΐδης συμπλήρωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κληρονομιά της αριστείας μας”, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι: “η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει νέα τεχνολογικά έργα που θα ανεβάσουν τη χώρα μας ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη των εξειδικευμένων επιχειρήσεων του χώρου”.

Mερικές εξέχουσες κατασκευές πρωτότυπων μοτοσυκλετών, αναπνέουν με DNA High Performance Filters

Η εκδήλωση υπογράμμισε τη δέσμευση της DNA High Performance Filters στην καινοτομία, θέτοντας τις βάσεις για συνεχιζόμενη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και την υπόσχεση για το επόμενο ραντεβού σε άλλα 20 χρόνια!

Ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης με τον Βασίλη Μπούδρο, που μας κάνει όλους υπερήφανους με τους τερματισμούς του στο Rally Dakar

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης