του Νεκτάριου Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati Streetfighter V4 S Supreme με ένα αντίστοιχο κράνος Arai Corsair-X με την ίδια επωνυμία Supreme, ολοκληρώνει τη συνολική εικόνα αναβάτη-μοτοσυκλέτας που σχεδίασε ο Aldo Drudi.

Η Ducati έχει κυκλοφορήσει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων ειδικής έκδοσης όλα αυτά τα χρόνια και με αυτόν τον τρόπο, έχει συνεργαστεί με πολλές επώνυμες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων επίσης των Lamborghini και Bentley που ανήκουν στη VW. Αυτή τη φορά, ο Ιταλός κατασκευαστής συνεργάστηκε με την Αμερικανική μάρκα ρούχων Supreme για μια ειδική έκδοση Streetfighter V4 S. Αυτό έρχεται στα πλαίσια της συνεργασίας του Aldo Drudi με τη γνωστή μάρκα, για την οποία έχει σχεδιάσει – και τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν – μια σειρά από παπούτσια (σαμπό για την ακρίβεια), όπως αποκάλυψε και έδειξε τα σχέδιά τους στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη που βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο γραφείο – σχεδιαστήριο του Ιταλού, κορυφαίου σχεδιαστή στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Aldo Drudi στο γραφείο του, φρόντισε να μην φαίνεται το σχέδιο των Supreme που έρχονται, ενώ διακρίνεται το σχέδιο από τα σκάφη Anvera που έχουν κάνει επιτυχία στην αντίστοιχη αγορά

Η Supreme έχει πάντα το στυλ του να ζεις τολμηρά και δυνατά, και τα ρούχα της μάρκας κάνουν πολύ λίγα για να το κρατήσουν μυστικό. Με την εκτεταμένη χρήση λογότυπων και τα έντονα κόκκινα και λευκά χρώματα, η Supreme έχει δημιουργήσει αρκετούς θαυμαστές μεταξύ των νέων που θέλουν να ξεχωρίσουν από το πλήθος.
Τι καλύτερο για να ξεχωρίσεις από το να έχεις μία Ducati Streetfighter V4 S; Αλλά δεν είναι οποιοδήποτε Ducati Streetfighter V4 S.

Φυσικά, η Streetfighter V4 S Supreme Edition υιοθετεί το στυλ της γυμνής μοτοσυκλέτας που ήδη γυρίζει τα κεφάλια και τώρα το κάνει ακόμα πιο έντονα. Διακοσμημένη με ένα τεράστιο λογότυπο Supreme που εκτείνεται από την αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας, πάνω από το ρεζερβουάρ καυσίμου και στη δεξιά πλευρά επίσης, θέλει να υπενθυμίζει ότι ζεις την πιο Υπέροχη ζωή κάθε φορά που ανεβαίνεις πάνω της.
Επιπλέον, η μοτοσυκλέτα έχει λευκούς τροχούς δίνοντάς της μια ρετρό εμφάνιση αγωνιστικών μοντέλων.
Πέρα από το στυλ, η Ducati Streetfighter V4 S Supreme Edition είναι μηχανικά πανομοιότυπη με το στάνταρ μοντέλο. Το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά γυμνά μοντέλα στην αγορά σήμερα σημαίνει ότι αυτή η μοτοσυκλέτα διαθέτει ήδη πολύ τεχνολογία και υψηλές επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα των 1,103 κ. εκ. υδρόψυκτου, με ψεκασμό καυσίμου Desmosedici Stradale V4 που αποδίδει 208 ίππους στις 13,000 σ.α.λ. και 123 Nm ροπής στις 9,500 σ.α.λ..
Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της υψηλής απόδοσης οφείλονται και στις αναρτήσεις της μοτοσυκλέτας, καθώς επιδεικνύει πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Öhlins NIX 30 43 χλστ. με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη συμπίεση και απόσβεση μπροστά, σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αμορτισέρ Öhlins TTX 36 πίσω. Σταματάει μέσω των δαγκανών Monoblock Brembo Stylema μπροστά και μιας μονής πλωτής δαγκάνας στο πίσω μέρος.
Τέλος, τα ηλεκτρονικά αιχμής της Ducati, που βοηθούν αναβάτη και είναι προσανατολισμένα στις επιδόσεις, όπως έλεγχος πρόσφυσης στις στροφές, έλεγχος ολίσθησης, έλεγχος εκκίνησης και κάθε είδους ρυθμιζόμενη ηλεκτρονικά λειτουργία για μια συναρπαστική αλλά ασφαλή εμπειρία.
Μέχρι στιγμής, η Ducati δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τιμολόγηση για την Streetfighter V4 S Supreme Edition, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα κοστίζει περισσότερο από το τυπικό μοντέλο απλώς και μόνο λόγω της προσθήκης μιας δέσμης εντυπωσιακής ζωντάνιας.

Εάν για κάποιο λόγο θεωρείτε ότι η Supreme Ducati Streetfighter V4 S στερείται από στυλ, θα μπορούσε να συνδυαστεί με ένα κράνος ειδικής έκδοσης από την Arai που φέρει επίσης τα σήματα Supreme και Ducati. Το Arai Corsair-X είναι σχεδιασμένο από τον Αldo Drudi επίσης και η προσθήκη της επωνυμίας Ducati και Supreme το καθιστά τον τέλειο συνδυασμό με τη Streetfighter V4 S Supreme Edition. Ο Ιταλός σχεδιαστής επιμελήθηκε ολόκληρη τη βαφή της μοτοσυκλέτας και δεν είναι τυχαίο ότι στο πίσω μέρος του κράνους Corsair-X υπάρχει επίσης μια καρικατούρα ενός αναβάτη με μία Ducati Streetfighter. Το κράνος περιορισμένης έκδοσης κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την Supreme και διαθέτει πιστοποιήσεις DOT και SNELL.

Ο διάσημος σχεδιαστής Aldo Drudi με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, στο χώρο της Drudi Performance

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης