Συνολικά 60 αναβάτες  – 6 γυναίκες και 16 άνδρες – χωρισμένοι σε 22 εθνικές ομάδες θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του τροπαίου στο BMW Motorrad International GS Trophy 2024 Namibia από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Για να διασχίσουν τα άνυδρα εδάφη της Ναμίμπια, οι αναβάτες θα βασιστούν στις δυνατότητες της BMW R 1300 GS Trophy Competition μιας ειδικά εξελιγμένης γι’ αυτή τη διοργάνωση, έκδοσης της R 1300 GS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

International GS Trophy 2024

Η μεγάλη GS με τον boxer κινητήρα έχει βάσεις τιμονιού με αποστάτες, μπάρες προστασίας κινητήρα, προστατευτική ποδιά πλαισίου, ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου/συμπλέκτη, μαρσπιέ αναβάτη GS Vario, προστατευτικό κάλυμμα προβολέα και λευκές προεκτάσεις για τις προστατευτικές χούφτες.

Τα εκτός δρόμου ελαστικά και το μονόσελο της R 1300 GS Trophy Competition έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις εδαφικές προκλήσεις του BMW Motorrad International GS Trophy 2024 Namibia στην Ανατολική Αφρική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλο που η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα δεν διατίθεται προς πώληση ακριβώς σε αυτή τη μορφή, βασίζεται στην έκδοση R 1300 GS Trophy, με εξαίρεση μερικές λεπτομέρειες, όπως τα αυτοκόλλητα, τη μεγάλη προστατευτική ποδιά και τον λεβιέ αλλαγής ταχυτήτων.

BMW R 1300 GS Trophy Competition

Επίσης για τις εκτός δρόμου διαδρομές, η Trophy εξοπλίζεται από το εργοστάσιο με προστατευτικά ψυγείου, ούτως ώστε να αποφεύγονται ζημιές όπως, για παράδειγμα, αυτές που προκαλούνται από τις πέτρες.

Τέλος το βασικό μεταλλικό χρώμα Racing Blue με κόκκινες και λευκές ρίγες, σε συνδυασμό με το ματ λευκό μεταλλικό πίσω πλαίσιο, τονίζουν τον σπορ εκτός δρόμου χαρακτήρα της R 1300 GS Trophy με την οποία θα αγωνισθούν οι 22 ομάδες στο R 1300 GS Trophy Competition τον Σεπτέμβριο.

International GS Trophy 2024

R 1300 GS Trophy Competition και F 900 GS Trophy Marshal

Η Ομάδα Κριτών του BMW Motorrad International GS Trophy 2024 Namibia θα είναι εξοπλισμένη με την επίσης ειδικά εξελιγμένη BMW F 900 GS Trophy Marshal που είναι βασισμένη στην F 900 GS.

Με ισχύ 105 hp (77 kW) 5 hp) και ένα σημαντικά ευρύτερο φάσμα χρήσης χάρη στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά εκτός δρόμου και τη δραστική μείωση του βάρους κατά 14 kg σε σύγκριση με την προκάτοχό της, η F 900 GS Trophy Marshal αισθάνεται σαν στο σπίτι της στη Ναμίμπια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης