Όπως ανακοινώθηκε πριν τον αγώνα της Αυστρίας, ο Andrea Dovizioso δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της  Ducati, νέα που προκάλεσαν σοκ στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, ο Simone Battistella έδινε συνέντευξη στην Ιταλική τηλεόραση. Ήταν εκεί που έδωσε τη μεγάλη είδηση ότι ο οδηγός του, ο Andrea Dovizioso, μετά από 8 χρόνια στην Ducati, δεν θα συνεχίσει με την εργοστασιακή ομάδα των κόκκινων το 2021!! Αυτή η εξέλιξη, που πριν από μερικούς μήνες θεωρούνταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλάζει τελείως τα δεδομένα!

Αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει πόρτες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας από το paddock, αυτό σημαίνει ότι ο Jorge Lorenzo επιστρέφει στην Ducati! Μια ακόμα ανατροπή για τον Ισπανό που έλεγε το προηγούμενο διάστημα ότι ο μόνος λόγος για να σκεφτεί να επιστρέψει στη δράση είναι αν του δοθεί μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Και η Desmosedici στα χέρια του είχε αποδειχτεί ανταγωνιστική, με τον Jorge – από τη στιγμή που την έφερε στα μέτρα του – να παίρνει νίκες το 2018 σε Mugello, Montmelo και Αυστρία.

Πηγή: Mgp.gr