Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW Motorrad έχει εμπλουτίσει την γκάμα της στα αξεσουάρ συστημάτων αποσκευών για το 2021. Η νέα Ειδικές βαλίτσες για τη σειρά GS, αλλά και τις roadster και touring μοτοσικλέτες της BMW.συλλογή περιλαμβάνει νέες λύσεις σε βαλίτσες, tank bag και top case με την ποιότητα της BMW στην ασφάλεια και τη χρηστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικότερο προϊόν της γκάμας είναι η πίσω βαλίτσα. Πρόκειται μια μαλακή βαλίτσα της σειράς Black Edition, η οποία είναι αδιάβροχη με επίστρωση θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης και φερμουάρ ασφαλείας. Η βαλίτσα διατίθεται σε δύο μεγέθη, η μία με χωρητικότητα 50-60 λίτρα και η δεύτερη με χωρητικότητα 35-42 λίτρα. Η τοποθέτησή της απαιτεί ειδική βάση, ενώ μπορείς να τη μεταφέρεις και στην πλάτη σου με ειδικούς ιμάντες.

Πολύ ποιοτικά tank bags με εύκολη πρόσβαση και σύστημα ασφάλειας στο φερμουάρ.

Πολλές επιλογές σε tank bag και σακίδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην γκάμα της BMW υπάρχουν τρία νέα tank bags με διαφορετικές χωρητικότητες. Όλα διαθέτουν υψηλής Το σακίδιο πλάτης χωράει υπολογιστή 15”.ανθεκτικότητας φερμουάρ και αδιάβροχο ύφασμα, ενώ είναι πολύ χρηστικά με εύκολη πρόσβαση σε θήκες για το smartphone. Ένα σακίδιο πλάτης επίσης είναι πολύ χρηστικό με χωρητικότητα 30 λίτρα και ειδική θέση για laptop 15 ιντσών, ενώ και οι πλαϊνές μαλακές βαλίτσες θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.

Όλη την γκάμα των συστημάτων αποθήκευσης της BMW μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ

Η παρουσίαση της BMW

 

Όλη η γκάμα των αποσκευών της BMW σε μια εικόνα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει νέες εκδόσεις του R18 η BMW

Ένας… γερμανικός σουγιάς με τη σφραγίδα της BMW

Ακυρώθηκε το BMW Motorrad Days 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης