Του Νίκου Βιτσιλάκη

Ένας ιάπωνας βελτιωτής αλλάζει τα φώτα σε μια γερμανική μοτοσυκλέτα και την μετατρέπει στο απόλυτο παιχνίδι! Η Wedge Motorcycles έχει έδρα το Τόκυο και ιδιοκτήτη τον Takashi Nihira, ασχολείται με τη μόδα της εποχής ονόματι «cutomize it» (βελτίωσέ το) και πρόσφατη δημιουργία τους είναι μια «pocket bike» (μοτοσυκλέτα τσέπης), όπως η ίδια αρέσκεται να την ονομάζει. Βάση αποτελεί η BMW G 310 R και οι περισσότεροι θα το καταλάβουν από τον ανάποδα τοποθετημένο κύλινδρο και το λογότυπο της βαυαρικής φίρμας στα καπάκια του κινητήρα.
Ένα BMW made in japan!
Γιατί από εκεί και πέρα η φαντασία του ιάπωνα custom builder οργιάζει σε βαθμό παραλογισμού. Τίποτα δεν έχει αφήσει απείρακτο ο αθεόφοβος και η Street Tracker δείχνει ικανή να πάρει τον τίτλο του απόλυτου όπλου σε πίστες με μικρές ευθείες. Οι 19άρηδες τροχοί είναι σήμα κατατεθέν στην κατηγορία και τα βρόχινα ελαστικά της Maxxis θα βολέψουν ιδιαίτερα σε περάσματα πάνω από «βρώμικες» επιφάνειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικές με απόδοση κινητήρα και επιδόσεις, είμαστε όμως σίγουροι ότι ο ήχος της εξάτμισης ιδιοκατασκευής θα είναι άκρως εθιστικός. Οι φωτογραφίες δόθηκαν στους δημοσιογράφους από τη BMW Ιαπωνίας και όχι από την ίδια τη Wedge Motorcycles, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να τη δούμε και σε ευρύτερη παραγωγή με έναν πλέον εμπορικό χαρακτήρα βεβαίως βεβαίως…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης