Η Yamaha δημιουργεί μια νέα ταινία-έκπληξη, με αφορμή τη χορηγία της προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με πρωταγωνιστές τους αθλητές των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ!

Η Yamaha του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, πιστή στην υπόσχεσή της για την στήριξη του αθλητισμού σε όλες του τις εκφάνσεις, χορηγεί τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης και στηρίζει την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνεργασία με κορυφαίους συντελεστές από το χώρο της παραγωγής και του κινηματογράφου, η νέα ταινία της Yamaha αποτελεί ορόσημο πρωτοπορίας και δημιουργικότητας.

Το concept βασίζεται στην συλλογική προσπάθεια και υποστήριξη των αθλητών, κατά την προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα των ομάδων τους.

Τι θα συμβεί όταν, κατά τη διάρκεια ενός 3 επί 3 φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των παικτών των Εθνικών Ομάδων, η προπόνηση διακόπτεται ξαφνικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν είναι άλλοι από τους παίκτες των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης: Δημήτρης Αγραβάνης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Εβίνα Σταμάτη και Κατερίνα Σωτηρίου.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Απολαύστε τη νέα ταινία της Yamaha εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης