Μετά την περσινή επιτυχία του T.T. Ψυχικού, το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας – Motorcycle Republik, ο Δήμος Ψυχικού και ο ΔΙΚΕΦΙΨ διοργανώνουν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 τη 2η αναβίωση του ιστορικού αγώνα, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1929!.

Το κεντρικό σημείο συνάντησης είναι στην πρώτη πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) στις 09.00 το πρωί της 1ης Οκτωβρίου. Στόχος και για εφέτος είναι να μεταφερθεί το κλίμα της εποχής του μεσοπολέμου, που θα είναι εμπλουτισμένο με αρκετές παράλληλες δραστηριότητες. Η εκδήλωση θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό regularity της FIVA και ο ειδικός κανονισμός αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Τα μοντέλα που θα συμμετάσχουν θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: – μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες έως το 1945, από το 1946 έως το 1968 και, ειδικά για εφέτος, μια 3η κατηγορία για μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες από το 1969 έως το 1979.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σημαντικός αριθμός συμμετεχόντων και η συμμετοχή γνωστών Ελλήνων οδηγών αγώνων, μηχανικών και δημοσιογράφων των χρυσών δεκαετιών της μοτοσυκλέτας 60s & 70s στη 2η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού εγγυώνται την όλη επιτυχία της εκδήλωσης. Η 2η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού είναι πια ένας μοτοσυκλετιστικός αλλά και πολιτισμικός θεσμός που μάλλον δεν πρέπει να χάσετε.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο info@motorcyclerepublic.org και στο 6944 445666, μόνο που θα πρέπει να βιαστείτε γιατί λήγουν στις 25 Σεπτεμβρίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εικόνες από τον αγώνα του 2016:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης