Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Όλοι, λίγο ή πολύ έχουμε συναντήσει στους δρόμους το λογότυπο της Lifan, κυρίως σε κινητήρας παπιών ή Η απόδοση του κινητήρα είναι από τις κορυφαίες της κατηγορίας.μικρών μοτοσικλετών. Η κινεζική φίρμα είναι από τις πλέον αξιόπιστες στον κόσμο των κινητήρων και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κατακλύσει πολλές αγορές με τα προϊόντα της, ιδιαίτερα στους μικρούς κινητήρες για μοτοσικλέτες και scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η Lifan, εκτός από παπιά και scooter μας παρουσιάζει ένα καινούριο μοντέλο το οποίο ονομάζει KPT 400. Πρόκειται για ένα adventure μοντέλο το οποίο έχει πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό που δε μοιάζει με κανένα άλλο μοντέλο της κατηγορίας. Ίσως, βρίσκεται πιο κοντά στο Pan America της Harley Davidson, αλλά μόνο στο εμπρός μέρος.

Εξοπλισμένο και έτοιμο για τον γύρο του κόσμου!

Η τιμή της μοτοσικλέτας αναμένεται κοντά στις 4.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός όμως από την περίεργη εμφάνιση και το δύστροπο όνομα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέταςΠολύ πλούσιος ο εξοπλισμός με τρεις βαλίτσες προστατευτικά κάγκελα και χούφτες τιμονιού. δείχνουν εξαιρετικά. Στον κινητήρα η Lifan έχει επιλέξει ένα δικύλινδρο σε σειρά σύνολο 400 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 43 ίππους στις 9.500 σ.α.λ.(!) και 34Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι χωροδικτύωμα, ενώ στο εμπρός μέρος της ανάρτησης συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι. Πίσω έχουμε μονό αμορτισέρ ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση, ενώ στα φρένα έχουμε δύο δίσκους εμπρός και έναν πίσω.

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης που τονίζουν την adventure ταυτότητα της μοτοσικλέτας. Στον εξοπλισμό βρίσκουμε οθόνη TFT με συνδεσιμότητα Bluetooth και σύστημα πλοήγησης, LED φωτιστικά σώματα και αλουμινένιες βαλίτσες. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 18,5 λίτρα καυσίμου με την Lifan να αναφέρει ότι χαρίζουν αυτονομία σχεδόν 500 χιλιομέτρων.

Οι ζάντες είναι χυτές κάτι που περιορίζει τις εκτός δρόμου περιπέτειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ποια εταιρεία συνεργάζεται η Felo για ηλεκτρικό scooter

Φέρνει στην Ευρώπη ηλεκτρικό scooter η Lifan

Lifan LF 150: Θα ήθελε να είναι Honda X-ADV…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης