Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η Yamaha (Μοτοδυναμική) εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης των μοντέλων με κινητήρα 700cc.

Η ανάκληση γίνεται για έλεγχο και βελτίωση του συστήματος προστασίας αλυσίδας κίνησης και αφορά σε 546 μοτοσυκλέτες τύπου ΜΤ-07, Τracer 700 και XSR 700 με χρονολογία κατασκευής 2016-2018. Σε αυτά υπάρχει πιθανότητα η βίδα που συγκρατεί το προστατευτικό αλυσίδας κίνησης στο ψαλίδι να λασκάρει εξαιτίας των κραδασµών κατά την οδήγηση σε ανώµαλο οδόστρωµα. Κατά συνέπεια, µπορεί να φύγει από τη θέση της, επιτρέποντας έτσι στο προστατευτικό να χτυπήσει στην αλυσίδα κίνησης και να σπάσει. Στη χειρότερη περίπτωση, τα µέρη του σπασµένου εξαρτήµατος µπορεί να πέσουν στο δρόµο, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συµβεβληµένα συνεργεία του δικτύου Yamaha σε όλη την Ελλάδα. Εκεί θα γίνει αντικατάσταση της βίδας και του αποστάτη µε νέα βελτιωµένα εξαρτήµατα, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της αντιπροσωπείας στα τηλέφωνα 210-6293595, 561 (αρµόδιοι: Ν. Λάριος, Α. Κοσκινάς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης