Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph παρουσίασε την καινούρια γκάμα κλασικών μοντέλων 2023 προσθέτοντας νέα χρώματα αλλά και Αλλαγές σε δέκα κλασικά μοντέλα το 2023 για την Triumph.νέες ονομασίες! Η σειρά των Bonneville, όπως και η σειρά των μοντέρνων κλασικών Twin έχουν φρεσκαριστεί για το 2023 με νέους χρωματισμούς, ωστόσο στο τεχνικό κομμάτι διατηρούν τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνα του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το 2023 είναι η αλλαγή ονόματος σε δύο από τα μοντέλα της γκάμας. Το ένα είναι το Street Twin, το οποίο πλέον θα ονομάζεται Speed Twin 900 και θα είναι διαθέσιμο σε έναν καινούριο ματ ασημί χρωματισμό με νέο σχεδιασμό και στα λογότυπα. Ακόμα ένα μοντέλο που αλλάζει ονομασία είναι το Street Scrambler 900. Πλέον, το δημοφιλές μοντέλο θα ονομάζεται Scrambler 900 και θα έχει έναν καινούριο χρωματισμό κόκκινο/μαύρο.

Στη σειρά των Bonneville T100, Τ120, Bobber και Speedmaster έχουμε μόνο χρωματικές αναβαθμίσεις με την προσθήκη της έκδοσης Black για το T120. Το Thruxton RS έρχεται το 2023 και σε πράσινο/ασημί χρωματισμό με χρυσές λεπτομέρειες που το κάνουν πιο εκλεπτυσμένο από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλη την γκάμα των κλασικών μοντέλων της Triumph μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Triumph.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης