Για άλλη μια φορά η δραστήρια Ελληνική εταιρεία τιμήθηκε από τα Tourism Awards με το Χάλκινο μετάλλιο για την προσφορά και τις υπηρεσίες της στην κατηγορία Adventure Tourism. 

Με ασίγαστο πάθος για τα ταξίδια και την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, με γνώμονα πάντα την ασφαλή οδήγηση, η Andeli Mototouring συνεχίζει την ανοδική της πορεία προσπαθώντας πάντα να συνδυάζει την ποιότητα με την ασφάλεια, αλλά και τη διασκέδαση. Η βράβευσή της στην κατηγορία Adventure Tourism σε μία δύσκολη εποχή εδραιώνει την εταιρεία ως πρωτοπόρo στο είδος της και ενισχύει τα θεμέλια του μοτοσυκλετιστικού τουρισμού στην Ελλάδα. Τα Tourism Awards αποτελούν τα πρώτα βραβεία της ελληνικής αγοράς τουρισμού, τα οποία -και για 7η χρονιά- αναδεικνύουν και επιβραβεύουν καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον κλάδο, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησε η παρουσία του Covid-19 δεν  επέτρεψαν τη διεξαγωγή της επίσημης τελετής απονομής, παρόλα αυτά τα Tourism Awards συνεχίζουν να αποτελούν σημαντικό κανάλι επικοινωνίας, αναρτώντας δηλώσεις των φετινών νικητών με σκοπό να μεταφέρουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τουρισμός. Σύμφωνα και με το μήνυμα του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, «συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους δίνουν τη μάχη καθημερινά, αδιάκοπα και σε όλα τα μέτωπα για το καλό του ελληνικού τουρισμού. Eφέτος, η βράβευση των αρίστων έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Οι άριστοι, οι ξεχωριστοί, οι καινοτόμοι, είναι αυτοί που μας καθοδηγούν σαν φάροι μέσα σε καιρούς αβεβαιότητας και σκοτεινιάς».  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης